Direct naar de inhoud.

Bruistablet gezocht

Vacature operationeel medewerker

Bij Puuridee vliegt de creativiteit in het rond, in een vrolijke werkomgeving. Onze ideeënfabriek draait op talentvolle denkers en doeners. Kundige communicatieadviseurs, creatieve vormgevers, aandachtige strategen en vindingrijke taaltovenaars, bruisend van energie. Een bijna compleet team voor strategie en design, dat de aandacht vangt en aanzet tot actie. Je leest het goed: bijna. Want een sterk team kan niet zonder iemand met overzicht, het juiste gevoel voor planning en de skills om projecten in goede banen te leiden. Beter gezegd: een inventieve operationeel medewerker die ervoor zorgt dat ons werk nog soepeler verloopt.

Bruistablet gezocht

Wat ga je doen?!

In elk geval je enthousiaste zelf zijn. Dat vinden we fijn. Als operationeel medewerker speel je een cruciale rol in onze dagelijkse gang van zaken. Goed organiseren moet voor jou geen probleem zijn, omdat je jouw collega’s helpt bij hun werkzaamheden. Je regelt bijvoorbeeld de planning, beantwoord de telefoon, biedt de nodige administratieve ondersteuning en draagt met jouw stralende lach bij aan onze bruisende werkomgeving!

Verder kun je denken aan werkzaamheden zoals: advertentieruimte reserveren, drukwerk en reclamemateriaal bestellen, officemanagement, presentaties en voortgangsgesprekken met klanten inplannen, kantoorbenodigdheden bestellen en nog véééél meer! In een notendop zorg jij voor structuur in onze creatieve speelplaats (en planning).

 

Wat krijg je dan?

Veel! Bijvoorbeeld enthousiaste collega’s, plezier op de werkvloer, ontiegelijk veel creativiteit en bakken aan gezelligheid. We werken als één team en staan altijd open voor elkaar. Samen werken we aan doelgerichte strategieën, strakke media, toffe campagnes, pakkende designs, flexibele interim-oplossingen en participatie en organiseren we interactie. Met beide benen op de grond en altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken gaan we voor échte verbinding.

Concreet krijg je natuurlijk ook veel. Naast je salaris, krijg je maar liefst 26 vakantiedagen per jaar (bij een fulltime dienstverband), de mogelijkheid om werk en privé op een goede manier te combineren (belangrijk!), gratis sporten bij een sportschool hier in Stadskanaal, genoeg kansen om je verder te ontwikkelen en doorgroeimogelijkheden.

 

Jij + wij = iedereen blij!

Dus houd je van een bruisende omgeving, werken in een ambitieus team en samen de mooiste resultaten bereiken? Dan ontmoeten we je graag!

Stel jezelf op een vrolijke en creatieve manier voor (bijvoorbeeld met een unieke video) en stuur dit naar sanne@puuridee.nl. Of bel eerst voor meer informatie naar 085 401 09 37. Tot snel!