Direct naar de inhoud.

Wat we doen

Marketing en communicatie van A tot Z

We hebben frisse ideeën en maken van jouw ambities een sterke strategie voor marketing en communicatie. Input verzamelen we in een goed gesprek of dynamische werksessie. Het is de opmaat naar creatieve vormgeving, een praktisch communicatieplan en zichtbare resultaten.

Vorm geven aan verandering

Soms lijkt het communicatievak vooral het creatief verpakken van een boodschap. Van strategen tot vormgevers en tekstschrijvers; samen maken we de mooiste dingen. Maar eigenlijk zijn die mooie dingen maar het topje van de ijsberg. Een top waar tientallen strategische, psychologische, visuele en gedragskundige keuzes onder liggen. We geven niet alleen vorm aan de boodschap, maar ook aan het beïnvloeden van gedrag, oftewel; (gedrags)verandering. Dit is waarom Puuridee belooft: met ons team bereik je meer!

Wij helpen je met merkstrategie
, design
, campagnes
of interim
.

Merkstrategie

‘Have a break, have a KitKat’, de rode ster in het logo van Heineken of de kenmerkende blauwe kleur van Coolblue hebben allemaal iets gemeen. Het zijn dé elementen waaraan je het merk altijd herkent. Het succes van je merk hangt af van de koers die je vaart. Wil je dat goed doen, dan is een merkstrategie onmisbaar.

Meer merkstrategie

Merkstrategie

Marketingstrategie
Lead management

Communicatiestrategie
Marketingplan

Communicatieplan
Reclamecampagne

Marketingcampagne
Branding campagne

Design

De uitstraling van je merk of organisatie wordt bepaald door wat je laat zien. Puuridee vertaalt jouw boodschap, kwaliteit en ambities naar een logo, kloppende huisstijl en bijpassend webdesign. Zo speel je met merkdesign en mediadesign in op de emoties van jouw doelgroep, breng je ze in beweging en zorg je ervoor dat ze zich aan jouw merk verbinden.

Meer design

Design

Merkpersoonlijkheid
Advertising

Merkiconen
Huisstijl

Brand design
Logo

Zintuigen
Beeldmerk

Campagneontwerp

Campagnes

Mensen in beweging brengen en de zichtbaarheid van jouw merk vergroten, doe je met een goede campagne. Of je nu op zoek bent naar een marketingcampagne, merkcampagne, wervingscampagne, reclamecampagne of lanceringscampagne van je nieuwe product; bij Puuridee staan we voor je klaar en denken we graag mee.

Meer campagnes

Campagnes

Folder
Jaarverslag
Online marketing

Brochure
Magazine
Huis-aan-huis verspreiden

Jubileumuitgave
Promotioneel drukwerk
Website

Drukwerk
Online publicaties

Flyer
Webdesign

Interim

Waar leg je als organisatie de focus op in jouw communicatie? Een lastige vraag, als dat niet bij je dagelijkse werkzaamheden hoort. Goed communicatiemanagement is cruciaal voor het succes van jouw organisatie of merk. Hebben jullie geen eigen communicatiemedewerkers of wil je graag extra ondersteuning op de marketingafdeling? Ons interim-communicatieadvies biedt de uitkomst.

Meer interim

Interim

Communicatieteam
Social media strategie
Social media advertising

Communicatie-medewerker
Social media onderhoud

Vacature voor…
Content strategie

Online marketing
Interne communicatie

Online advertising
Arbeidsmarkt-communicatie

Idee in gedachten? Hulp nodig bij een project? Laat het ons weten!

Dit kan het begin zijn van iets geweldigs!

Contact

Je vindt ons hier

Openingstijden: elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

info@puuridee.nl
Hoogveen 3-5
9501 XK Stadskanaal