Direct naar de inhoud.
Communicatiemanagement Communicatiemanagement

Continu flexibel communicatiemanagement

Geen eigen communicatiemedewerkers of extra inzet gewenst op de marketingafdeling? Puuridee biedt uitkomst als interim-oplossing of structureel als full-service communicatieteam. Met communicatiemanagement beloven wij je extra brandstof voor flexibel marketingmanagement en communicatiemanagement.

Een kennismaking plannen

Communicatiemanagement

Altijd een marketingpartner aan je zijde

Altijd een marketingpartner aan je zijde

Puuridee is de marketingpartner die snel kan schakelen en altijd voor je klaarstaat. Voor structurele marketingondersteuning en communicatieadvies zijn we je graag van dienst. Van relatiebeheer tot interne communicatie en van een communicatieplan tot het maken en bestellen van drukwerk, wij regelen het. We reserveren wekelijks of maandelijks tijd voor je, zodat we gegarandeerd voor je aan de slag kunnen op het moment dat het jou uitkomt.

Ondersteuning voor communicatie en marketing

Ondersteuning voor communicatie en marketing

Nieuwsgierig en analytisch verkennen we jouw organisatie en ambities. Met oog voor prestaties werken we aan jouw marketing en communicatie. Eén adviseur is aanspreekpunt, maar je hebt daarbij in één keer een compleet team voor vormgeving en tekst.

Met communicatiemanagement zorgt Puuridee voor:

  • structurele aandacht voor jouw marketing en communicatie (wekelijks, maandelijks of per kwartaal);
  • een combinatie van denken én doen: strategie, vormgeving en communicatiemanagement;
  • continu verbeteren vanuit de strategie, doelen en resultaten.
"De firma Debru gaat voor perfectie. Puuridee begrijpt dat we dit overal in terug willen zien en neemt de regie om dit te bedenken en uit te voeren. Van werkkleding en posters in de kantine tot website en sociale media."
Patrick de Vries

Patrick de Vries
Directie Debru

Marketingmedewerker

Marketingmedewerker

We bieden je continuïteit voor je marketing- en communicatiestrategie. Door Puuridee in te schakelen voor marketing- en communicatiemanagement heb je een compleet marketing- en communicatieteam in huis. Samen bepalen we de doelen en de invulling van de samenwerking. Ga je met ons in zee? Dan krijg je een vaste communicatieadviseur binnen het team van Puuridee voor advies en gedegen projectmanagement.

Interim communicatie

Interim communicatie

Tijdelijke vervanging van een communicatieadviseur voor zwangerschapsverlof of juist extra capaciteit in verband met een groot project of een campagne? Puuridee levert naast het vaste contactpersoon voor communicatiemanagement wanneer gewenst een compleet marketing- en communicatieteam.

Social media onderhoud

Social media onderhoud

Altijd up-to-date en focus op de resultaten. Social media moet onderhouden worden. Puuridee is de drijvende kracht achter continu aandacht voor resultaat.

Denken, creëren, doen

Denken, creëren, doen

Een advertentie, website of e-mailnieuwsbrief is vaak het eerste contact met de klant. Als je daarin weet uit te blinken heb je meteen een flinke voorsprong. Puuridee vertelt graag jouw verhaal met een heldere tekst, spraakmakende vormgeving en solide techniek, vanuit een goede strategie en huisstijl.

Brainstorm of kennismaking?

Een open blik, een goed gesprek


Wil je vernieuwen, verbeteren en vooruitkijken? Neem contact met ons op! Met veel plezier en enthousiasme gaan we voor je aan de slag. We beginnen met een open blik en een goed gesprek. Want alleen zo kom je tot nieuwe ideeën. Bel voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Je vindt ons hier

Openingstijden: elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

info@puuridee.nl
Hoogveen 3-5
9501 XK Stadskanaal
giraf

Bekijk onze andere diensten