Direct naar de inhoud.
Mediadesign Mediadesign

Overtuigend mediadesign

Een goed vindbare website die bijdraagt aan jouw doelen. Een folder of magazine die jou ondersteunt in het gesprek met de klant. Onweerstaanbare advertenties. Dat klinkt als Puuridee. We werken van idee tot uitvoering alles uit én denken verder dan één middel.

Gesprek over succesvolle media?

Mediadesign

Effectieve communicatie en marketing

Effectieve communicatie en marketing

Ideeën verzameld en een duidelijke strategie gekozen? Dan is het tijd voor mediadesign! In een creatief concept werken we de eerste schets uit. Dat is een mini-strategie op zich. Hoe overtuigen we de doelgroep; wat is daarbij je doel en hoe meten we de resultaten? Zo bouwen we het ontwerp tot in detail op. Technische kwaliteit bepaalt vervolgens alles: een goed werkende website en puik drukwerk.

Het succes zit ‘m in de mediamix

Het succes zit ‘m in de mediamix

Goed mikken vergroot de kans om te raken. Dat geldt ook voor het ontwerp van middelen. Zijn de strategie en huisstijl goed, dan leidt het ontwerp tot doeltreffende communicatiemedia. Een team voor strategie, vormgeving en teksten is een kritisch clubje bij elkaar. We denken verder dan één middel of de factor ‘mooi’. In creatieve chaos mét projectmatige precisie.

Met mediadesign zorgt Puuridee voor:

  • 1000 creatieve ideeën die uiteindelijk leiden tot een doelgericht ontwerp;
  • een ideale combinatie van strategie, ontwerp en copywriting;
  • coördinatie van alles, zoals eventuele vertalingen, fotografie en techniek.
“Mede door Puuridee is Broek Zuid een prachtige, complete en unieke totaalbeleving geworden! De samenwerking verloopt goed en vlot. Met onze vaste contactpersoon zijn er korte lijnen en dat werkt erg prettig.”
Tamara Abma

Tamara Abma
Adviseur Communicatie Gemeente De Fryske Marren

Magazine, brochure, flyer, poster en website

Magazine, brochure, flyer, poster en website

Drukwerk is een belangrijke touchpoint in de klantreis. Hier komt jouw stijl, verhaal en klant samen. Welke ruimte hebben we, welke doelen stellen we onszelf? Wil je dat het drukwerk jouw doelgroep aanspoort om naar de website te gaan? En ga je daar voor online verkoop of verleid je tot het plannen van een kennismaking? Of het nu om offline of online media gaat, onze designers maken op elk oppervlak dé creatieve vertaling die raakt.

Adverteren

Adverteren

Online adverteren, banners of een advertentiecampagne in de krant: het zijn de prikkels om een doelgroep te verleiden tot gedrag. Kiezen is het toverwoord. Wat vertel je in deze beperkte ruimte? Wat laat je zien? Dat bepalen we samen, inclusief de beste planning en coördinatie van de hele advertentiecampagne.

Denken, creëren, doen

Denken, creëren, doen

Van merkstrategie en merkdesign tot het maken van treffende offline en online communicatiemiddelen die bijdragen aan het halen van jouw doelen. Met communicatiemanagement zorgen we continu voor brandstof om te verbeteren. Puuridee is graag jouw communicatieteam voor strategie en design!

Brainstorm of kennismaking?

Een open blik, een goed gesprek


Wil je vernieuwen, verbeteren en vooruitkijken? Neem contact met ons op! Met veel plezier en enthousiasme gaan we voor je aan de slag. We beginnen met een open blik en een goed gesprek. Want alleen zo kom je tot nieuwe ideeën. Bel voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Je vindt ons hier

Openingstijden: elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

info@puuridee.nl
Hoogveen 3-5
9501 XK Stadskanaal