Direct naar de inhoud.
Mediadesign Mediadesign

Mediadesign

Overtuigend mediadesign

Een goed vindbare website die bijdraagt aan jouw doelen. Een folder of magazine die jou ondersteunt in het gesprek met de klant. Onweerstaanbare advertenties. Dat klinkt als Puuridee. We werken van idee tot uitvoering alles uit én denken verder dan één middel.

Gesprek over succesvolle media?

Bel ons op 0599 – 658 825

Overtuigend mediadesign

Effectieve communicatie en marketing

Effectieve communicatie en marketing

Ideeën verzameld en een duidelijke strategie gekozen? Dan is het tijd voor mediadesign! In een creatief concept werken we de eerste schets uit. Dat is een mini-strategie op zich. Hoe overtuigen we de doelgroep; wat is daarbij je doel en hoe meten we de resultaten? Zo bouwen we het ontwerp tot in detail op. Technische kwaliteit bepaalt vervolgens alles: een goed werkende website en puik drukwerk.

Het succes zit ‘m in de mediamix

Het succes zit ‘m in de mediamix

Goed mikken vergroot de kans om te raken. Dat geldt ook voor het ontwerp van middelen. Zijn de strategie en huisstijl goed, dan leidt het ontwerp tot doeltreffende communicatiemedia. Als team voor strategie, vormgeving en teksten denken we verder dan één middel of de factor ‘mooi’. Met een kritische blik gaan we vanuit creatieve chaos en mét projectmatige precisie voor je aan de slag.

Met mediadesign zorgt Puuridee voor:

  • 1000 creatieve ideeën die uiteindelijk leiden tot een doelgericht ontwerp;
  • een ideale combinatie van strategie, ontwerp en copywriting;
  • coördinatie van alles, zoals eventuele vertalingen, fotografie en techniek.
“Mede door Puuridee is Broek Zuid een prachtige, complete en unieke totaalbeleving geworden! De samenwerking verloopt goed en vlot. Met onze vaste contactpersoon zijn er korte lijnen en dat werkt erg prettig.”
Tamara Abma

Tamara Abma
Adviseur Communicatie Gemeente De Fryske Marren

Bekijk project

Een open blik, een goed gesprek


Wil je vernieuwen, verbeteren en vooruitkijken? Neem contact met ons op! Met veel plezier en enthousiasme gaan we voor je aan de slag. We beginnen met een open blik en een goed gesprek. Want alleen zo kom je tot nieuwe ideeën. Bel voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Je vindt ons hier

Openingstijden: elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

info@puuridee.nl
Hoogveen 3-5
9501 XK Stadskanaal