Direct naar de inhoud.
Merkdesign Merkdesign

Val op in stijl

Met merkdesign beïnvloed je emoties. Kleur, lettertypes, vormtaal en schrijfstijl; Puuridee vertaalt jouw verhaal naar een logo, huisstijl of campagne.  Sterk merkdesign leidt tot ontwerpen die laten zien wie je bent en waar je voor staat. Zo brengen we jouw doelgroep in beweging.

Brainstorm of kennismaking?

Merkdesign

Het ontwerp van een merk

Het ontwerp van een merk

Wat je uitstraalt, bepaalt het gevoel van de doelgroep. Het blauw en rood maakt Aldi aantrekkelijk voor de koopjesjager. Magneet voor de duurzame shopper is de groene kleur van Ekoplaza. Puuridee ontwerpt met merkdesign een stijl en daarmee het gevoel dat de doelgroep krijgt bij jouw merk.

Merkdesign

Merkdesign

Vanuit de merkstrategie maken we een creatief sfeerbeeld; een tone of image met kleur, lettertype, vorm, gebruik van fotografie of iconen en schrijfstijl. Het sfeerbeeld geeft richting aan creativiteit. Zo bouwen we verder aan een logo, huisstijl of campagne.

Een stijl neerzetten met merkdesign:

  • geeft een overtuigende uitstraling aan een bedrijf of merk;
  • vormt de basis voor het consequent uitwerken van de complete mediamix;
  • levert alle bouwstenen voor een succesvolle campagne.

Een open blik, een goed gesprek


Wil je vernieuwen, verbeteren en vooruitkijken? Neem contact met ons op! Met veel plezier en enthousiasme gaan we voor je aan de slag. We beginnen met een open blik en een goed gesprek. Want alleen zo kom je tot nieuwe ideeën. Bel voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Je vindt ons hier

Openingstijden: elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

info@puuridee.nl
Hoogveen 3-5
9501 XK Stadskanaal