Direct naar de inhoud.
Online Online

Een website waarmee je doelen haalt

Vang de aandacht van jouw klant met een optimaal webdesign. In onze designs houden we niet alleen rekening met oogverblindende vormgeving. We zorgen er ook voor dat de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. We zorgen ervoor dat de klant binnen een aantal kliks de gewenste informatie kan ophalen én sturen de webbezoekers ook een beetje naar de pagina’s waar jij ze het liefst ziet.

Brainstorm of kennismaking?

Online

Online marketing en webdesign

Online marketing en webdesign

Webdesign en online marketing in één kop. Zeker, het is een logische samenhang. Want zonder duidelijk beeld hoe je de online bezoeker verleidt, komt er bijna niemand op je website. En laat dat nu net onze ambitie zijn! Daarna leidt het bezoekerspad in een aantal klikken tot de gewenste actie. Iets aanvragen, contact opnemen of een aankoop doen? Met de juiste prikkels sturen we hierop aan.

Succesvol online

Succesvol online

Voor een zinvolle investering in een website, denken we vanaf het begin aan het resultaat.

Webdesign start met ambities. We beschrijven de online strategie, maken een prototype en schrijven de webcontent. Na de technische oplevering verbeteren we de site continu en onderhouden we online campagnes en social media kanalen.

Met webdesign ben je bij Puuridee verzekerd van:

  • een team met alle expertise voor vindbaarheid (SEO), online marketing (SEA) en social media marketing en advertising;
  • een mix van doelgerichte strategie, creatief ontwerp en heldere webteksten;
  • techniek die bijdraagt aan goede vindbaarheid en gebruiksvriendelijk onderhoud.
“We zijn ontzettend blij met de website en het intranet! Er is goed geluisterd naar onze wensen en deze zijn goed doorvertaald naar de gewenste functionaliteiten en stijl. Daarnaast zijn we heel tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van het intranet.”
Renate Enninga

Renate Enninga
Bestuursassistente BCM

Online vindbaarheid (SEO)

Online vindbaarheid (SEO)

In een strategische sessie leggen we de basis voor online vindbaarheid. Aanvullend kunnen we elke webpagina ook voorzien van extra zoekwoorden die de vindbaarheid in zoekmachines vergroten. We bepalen vooraf de gewenste zoekwoorden, maken per pagina een plan voor optimalisatie en verwerken de woorden op de juiste locaties in metatitles, meta keywords, koppen en alinea’s.

Content management

Content management

Een website up-to-date houden is niet alleen goed voor je uitstraling (‘die zijn bij de tijd!’), maar zeker ook voor online vindbaarheid. Zorg ervoor dat de klant niet om je heen kan. Is hier nog geen strategie voor? We laten je graag zien wat de online kansen zijn die we met jouw website kunnen benutten. Meer bezoekers, een langere tijd op de website en natuurlijk meer contactaanvragen zijn belangrijke graadmeters van succes.

Social media management

Social media management

Is een social media post ook voor jou het eerste dat erbij inschiet? Bij ons niet! Met social media marketing ben je er zeker van dat je met een goed plan continu de mogelijkheden van social media optimaal benut. Meer volgers, een groter bereik en meer reacties is waar we op mikken!

Denken, creëren, doen

Denken, creëren, doen

Voor een succesvolle website is een plan voor online marketing handig. Wat wil je online bereiken? Aan welke organisatie- of campagnedoelen moet de website bijdragen? Van merkstrategie en mediamix, lopen we via merkdesign zo door naar offline en online media: drukwerk, reclamemiddelen, website, online advertising en social media marketing. Te veel om te overzien? Puuridee houdt het overzicht en verbetert continu met communicatiemanagement.

Brainstorm of kennismaking?

Een open blik, een goed gesprek


Wil je vernieuwen, verbeteren en vooruitkijken? Neem contact met ons op! Met veel plezier en enthousiasme gaan we voor je aan de slag. We beginnen met een open blik en een goed gesprek. Want alleen zo kom je tot nieuwe ideeën. Bel voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Je vindt ons hier

Openingstijden: elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

info@puuridee.nl
Hoogveen 3-5
9501 XK Stadskanaal