Direct naar de inhoud.
Online Online

Een website waarmee je doelen haalt

Vang de aandacht van jouw klant met een optimaal webdesign. Naast oogverblindende ontwerpen zorgen we ook voor gebruiksvriendelijkheid. Daardoor stimuleren we bezoekers pagina’s te bezoeken die jij graag wilt tonen en zorgen we dat ze binnen een aantal kliks de juiste informatie te zien krijgen.

Brainstorm of kennismaking?

Online

Online marketing en webdesign

Online marketing en webdesign

Webdesign en online marketing in één kop. Zeker, het is een logische samenhang. Want zonder duidelijk beeld hoe je de online bezoeker verleidt, komt er bijna niemand op je website. En laat dat nu net onze ambitie zijn! Daarna leidt het bezoekerspad in een aantal klikken tot de gewenste actie. Iets aanvragen, contact opnemen of een aankoop doen? Met de juiste prikkels sturen we hierop aan.

Succesvol online

Succesvol online

Voor een zinvolle investering in een website, denken we vanaf het begin aan het resultaat.

Webdesign start met ambities. We beschrijven de online strategie, maken een prototype en schrijven de webcontent. Na de technische oplevering verbeteren we de site continu en onderhouden we online campagnes en social media kanalen.

Met webdesign ben je bij Puuridee verzekerd van:

  • een team met alle expertise voor vindbaarheid (SEO), online marketing (SEA) en social media marketing en advertising;
  • een mix van doelgerichte strategie, creatief ontwerp en heldere webteksten;
  • techniek die bijdraagt aan goede vindbaarheid en gebruiksvriendelijk onderhoud.

Een open blik, een goed gesprek


Wil je vernieuwen, verbeteren en vooruitkijken? Neem contact met ons op! Met veel plezier en enthousiasme gaan we voor je aan de slag. We beginnen met een open blik en een goed gesprek. Want alleen zo kom je tot nieuwe ideeën. Bel voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Je vindt ons hier

Openingstijden: elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

info@puuridee.nl
Hoogveen 3-5
9501 XK Stadskanaal