Direct naar de inhoud.
Caroline Caroline

Caroline Communicatieadviseur

Rust en orde bewaken, overzicht creëren, adviseren over het inzetten van de juiste mediamix, het opstellen van een marketingstrategie of campagneplan én het totaalplaatje zien; daar helpt Caroline onze opdrachtgevers graag bij!

Communicatieadviseur
Caroline heeft haar master Communicatiekunde behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen en inmiddels is ze al een paar jaar werkzaam als Communicatieadviseur bij het gezellige Puuridee. "Wat een tof bureau en een leuk team!"

“Elke dag is anders en dát vind ik nu juist zo ontzettend leuk aan mijn werk!”

Wist-je-datjes

Caroline

Hoewel ze hier heerlijk woont in de provincie Groningen, waar ze is geboren en getogen, kijkt Caroline graag verder dan haar eigen achtertuin. Méér zien en beleven, andere landen doorreizen, bijzondere culturen ontdekken en nieuwe mensen ontmoeten. Caroline heeft in haar leven al allerlei ontzettend mooie reizen mogen maken naar bijvoorbeeld Washington D.C., Key West, Aruba en vele landen binnen Europa. Maar ze is nog niet klaar, want er staan nog heel veel andere plekken op haar bucketlist; zoals Australië, Canada en Japan. “Ik kan niet wachten!”

Reizen
2 katten: Ashe en Nami
Gamen
Aziatische keuken
Lente
Piano leren spelen

Variety is the spice of life

Als marketing- en communicatiebureau voert Puuridee opdrachten uit voor veel verschillende opdrachtgevers. Van lokale bedrijven tot gemeenten en grote internationale organisaties. Het leuke is dat de inzichten van de ene branche soms op een verrassende manier toepasbaar zijn binnen een compleet andere branche.

De opdrachten zelf zijn ook verre van saai: de ene dag mag ze een marketingstrategie uitstippelen en de andere dag schrijft ze een persbericht, werkt ze aan allerlei verschillende soorten drukwerk, bedenkt ze content voor een nieuwe website of duikt ze juist in de interne communicatie. “Ik hoef me hier in ieder geval geen moment te vervelen!”