Direct naar de inhoud.
Caroline Caroline

Caroline Communicatieadviseur

Rust en overzicht creëren, de juiste mediamix adviseren, een marketingstrategie of en campagneplan opstellen. Kortom: het totaalplaatje zien. Daar helpt Caroline haar opdrachtgevers graag mee!

Communicatieadviseur
Met een master Communicatiekunde van de Rijksuniversiteit Groningen op zak, werkt ze inmiddels al een paar jaar als communicatieadviseur bij Puuridee. Zoals ze zelf zegt: "Een tof bureau mét een leuk team!"

“Elke dag is anders en dát vind ik nu juist zo ontzettend leuk aan mijn werk!”

Wist-je-datjes

Caroline

Hoewel ze hier heerlijk woont in de provincie Groningen, kijkt Caroline graag verder dan haar eigen achtertuin. Door andere landen reizen, bijzondere culturen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten, méér zien en beleven.

Ze heeft al veel ontzettend mooie reizen gemaakt naar Washington D.C., Key West, Aruba en verschillende Europese landen. En ze is nog lang niet klaar! Er staan nog heel veel andere bestemmingen op haar bucketlist; zoals Australië, Canada en Japan. “Ik kan niet wachten!”

Reizen
2 katten: Ashe en Nami
Gamen
Aziatische keuken
Lente
Piano leren spelen

Variety is the spice of life

Als marketing- en communicatiebureau werken we voor veel verschillende opdrachtgevers. Van lokale bedrijven tot gemeenten en grote internationale organisaties. Het leuke is dat de inzichten van de ene branche soms op een verrassende manier toepasbaar zijn op een compleet andere branche.

De opdrachten zelf zijn verre van saai. De ene dag stippelt Caroline een marketingstrategie uit, schrijft ze een persbericht en werkt ze aan verschillende soorten drukwerk. De andere dag bedenkt ze content voor een nieuwe website of duikt ze in de interne communicatie. “Ik verveel me in ieder geval geen moment hier!”