Direct naar de inhoud.
Larissa Larissa

Larissa Operationeel medewerker

Organiseren is voor Larissa geen probleem. Als operationeel medewerker staat ze klaar voor haar collega’s en de klanten. Vanwege haar uiteenlopende werkzaamheden heeft ze een dynamische agenda en is geen werkdag hetzelfde.

Orde op zaken stellen
Larissa zorgt voor bijna alle organisatorische zaken op kantoor. Zo plant ze afspraken met klanten voor de communicatieadviseurs, zorgt ze voor de bestellingen van drukwerk en zorgt ze dat alles geregeld is als er een workshop gehouden wordt.

“Hoe je het beleeft, is hoe je het onthoudt.”

Larissa

Wist-je-datjes

Staat er ineens een grote schaal met muffins op de koffietafel, dan is de kans groot dat deze door Larissa gemaakt zijn. Ze houdt van koken en bakken en vind het leuk om anderen daar mee te verrassen. Aan haar gastvrijheid is ook duidelijk te merken dat Larissa een achtergrond heeft in de hospitality. Iets wat ook goed van pas komt in haar werk.

Naast een hobby in de keuken, is Larissa graag sportief bezig. Zo doet ze aan fitness en vind ze het heerlijk om te wandelen. Daarnaast onderneemt ze graag leuke dingen met haar familie of bezoekt ze festivals met haar vrienden.

Thee
Fitness/Wandelen
Reizen
Koken & bakken
Festivals
DIY