Direct naar de inhoud.
Een nieuwe positionering Een nieuwe positionering

Een nieuwe positionering

Een wederzijdse samenwerking!

Een paar jaren geleden kwam .pet projectinrichters ons energieke en kenmerkende kantoor inrichten. Daarna was het onze beurt om een dienst terug te leveren: het ontwikkelen van een sprankelende uitstraling voor .pet projectinrichters. In een workshop met alle medewerkers van .pet brachten we de wensen in kaart. Op basis hiervan werkten we een passende tone of image en tone of voice uit. Wat bleek? Een complete restyle van de huisstijl en een nieuwe website was precies wat .pet projectinrichters nodig had!

Een nieuwe positionering

Inrichtingsoplossingen die haarfijn aansluiten op de wensen van haar opdrachtgevers: daarvoor ben je bij .pet projectinrichters aan het juiste adres. Hét startpunt voor projectinrichting. Dat werd dan ook hun nieuwe positionering. De vraag die overbleef was: hoe vertalen we dit door in het logo en op de website?

Het logo was als eerste aan de beurt. Het originele beeldmerk in de vorm van een uitroepteken maakte plaats voor een punt die eigenzinnig voor de bedrijfsnaam is blijven staan. In het ontwerp van het woordmerk ‘.pet’ hebben we de kenmerken design, ergonomie en duurzaamheid verwerkt.

Een passend online gezicht was de volgende stap. Aan de slag met de nieuwe website die bijdraagt bij aan de online zichtbaarheid van .pet! Het hoofddoel: een website die volledig uitstraalt wie .pet is. En dat is gelukt. Je herkent het bedrijf perfect in de website. Bovendien brengt dit online visitekaartje overzichtelijk alle diensten en producten die .pet levert in beeld.

Tijdens een (in ieder geval) maandelijkse afspraak komen alle wensen aan bod en wordt proactief naar oplossingen en nieuwe ideeën gezocht om .pet projectinrichters goed op de kaart te zetten. Relatiegeschenken, huisstijlmiddelen én kaarten. Iets unieks. Daar gingen we mee aan de slag. Een speciale nieuwjaarskaart, met een draai-element was één van de uitkomsten.

“Het team van Puuridee blinkt uit in procesbegeleiding en creativiteit. Onze fijne samenwerking heeft ertoe geleid dat onze marketingstrategie, website en marketinguitingen naar een hoger level zijn getild.”
Ronald van Essen

Ronald van Essen
Operationeel manager | Specialist duurzame diensten

Campagnes

Na de lancering van de nieuwe huisstijl en website hield de samenwerking niet op. We blijven .pet projectinrichters ondersteunen met passend communicatiemanagement. Zo zorgen we ervoor dat de website en sociale media continu up-to-date blijven. En ze meebewegen met de identiteit van .pet en de markt waarin zij zich bevinden. Ook helpen we bij het opzetten van campagnes.

Een verhuizing naar een nieuw pand? Daar komt veel bij kijken. Van de adreswijzigingen op briefpapier en op de website tot het informeren van partners en klanten; wij dachten mee! Helaas was een grootse opening in verband met de coronamaatregelen niet mogelijk, maar daarvoor bedachten we alternatieven die wél mogelijk waren.