Direct naar de inhoud.
Anetta Anetta

Anetta Communicatieadviseur

Bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van de klanten door doelgerichte communicatieplannen en middelen in te zetten. Projectcoördinatie van lopende projecten. Voeren van (strategische) adviesgesprekken en opvolgen van de acties welke daaruit voortvloeien. "Ik word blij van mooie creatieve campagnes bedenken. Mijn specialisatie is structurele marketingondersteuning: ‘U roept, wij draaien’."

Niks is te gek om een actie tot een succes te maken!
Anetta ziet zichzelf graag als een marketing- en communicatie generalist. In de afgelopen jaren heeft ze op vele vlakken van marketing en communicatie ervaring opgedaan. Van marketing campagnes bedenken, ontwikkelen van huisstijl, uitvoeren klanttevredenheidsonderzoeken, adviseren over de strategische keuzes om de doelstellingen te halen tot ontwikkelen van communicatiemiddelen en vaststellen en beheren van de budgetten. "Als het erop aankomt verkleed ik me samen met collega's graag als Piet als dit het succes van de sinterklaascampagne bepaalt". Na negen jaar Marketing Coördinator te zijn geweest bij een attractiepark is ze nu bij het gezelligste bureau uit het noorden terecht gekomen: Puuridee.

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg." ~ Einstein

Wist-je-datjes

Anetta

Anetta brengt haar vrije tijd graag door met familie en vrienden. “Ik houd van lekker eten en daarom sport ik ook, om lekker te kunnen blijven eten”.  Ze is lid van de culinaire sportievelingen ‘club’. Dit is een club vrienden die sportief is (of een poging tot doet), maar ook zeker van lekker eten houdt. Ook vindt ze fotografie heel erg leuk, vooral om de mooie herinneringen vast te leggen. Wandelen doet ze ook graag, maar een avondje op de bank met Netflix aan daar is ze ook altijd voor in!

Amerika, Florida
Chocolade, zeezout karamel
Sporten
Bakken
Vroeger verliefd op Ricky Martin
Fotograferen
Waar kunnen we je mee helpen?
Project starten

Een project starten
BIj jullie team komen starten

Bij jullie team komen
Een bericht achterlaten

Een bericht achterlaten