Direct naar de inhoud.
Gert Gert

Gert PuurPubliek

Om van (nog meer) meerwaarde te zijn voor de publieke sector, is PuurPubliek de partner van Puuridee. In nauwe samenwerking en onder één dak richten PuurPubliek en Puuridee zich op lokale, regionale en zelfs landelijke overheidsorganisaties en allerlei publieke samenwerkingsverbanden. Als senior consultant en director non-profit van PuurPubliek voelt Gert zich hierbij als een vis in het water.

Hij heeft een schat aan kennis en ervaring opgebouwd en benut dit optimaal. Gert kent de ‘wereld van overheid, onderwijs en ondernemers’ van binnen en buiten. In verschillende rollen is hij inzetbaar. Gert staat bekend als een bevlogen en ondernemende professional, een natuurlijke netwerker en een pure talentontdekker en talentbegeleider. Ook daarom is het zo’n mooie, vanzelfsprekende en toch unieke combinatie van Puuridee en PuurPubliek.

“Elke dag is er weer een wereld te winnen.”

Wist-je-datjes

Gert

“Ik heb een hele leuke hobby en word daar ook nog voor betaald”, zegt Gert wel eens, als hij over zijn werk of zijn werkzaamheden praat. Bijvoorbeeld als dagvoorzitter, presentator of initiatiefnemer van allerlei netwerken of belangenorganisaties.

Waar hij ook is en wat hij ook doet, de mobiele telefoon is zijn trouwe bondgenoot. Tussen de bedrijven door coacht hij graag een sportteam. Maar het mooiste van alles vindt hij het om alle tijd te nemen voor het delen van de leukste dingen des levens met zijn vrouw.

Cappu(ccino)
Reizen
Hapjes en drankjes
Coachen van talent
Terrassen en restaurants verkennen
Mijn vrouw

Gerealiseerde projecten

Herindeling Gemeente Eemsdelta

Zoals veel bestuurders, politici, managers, beleidsmakers, communicatieprofessionals en andere ambtenaren in de publieke sector weten, zorgt een gevoelig onderwerp als herindeling voor veel en intensief werk, op allerlei gebied. Dan kun je soms de hulp van een onafhankelijk bureau gebruiken!

Bekijk project

Presentatie en mediastrategie Optimalistic, Muzus en Stimulansz

Hoe kom je in het NOS Journaal? En hoe zorg je voor actie van zowel de Minister als diverse betrokken partijen? Na een bijzonder samenwerkingstraject kunnen twee landelijk werkende onderzoeksbureaus en een adviesbureau voor gemeenten in het sociaal domein antwoord geven op deze vragen.

Bekijk project

Waar kunnen we je mee helpen?
Project starten

Een project starten
BIj jullie team komen starten

Bij jullie team komen
Een bericht achterlaten

Een bericht achterlaten