Direct naar de inhoud.
Lydia Lydia

Lydia Communicatieadviseur

‘Dat kleine meisje met de krullen’ en een grote passie voor reizen. Een waar organisatietalent dat komt met een berg enthousiasme. C’est moi; Lydia in een notendop.

Communicatieadvies van A tot Z
Plannen, organiseren en creëren zit in haar bloed. Ze vindt het geweldig dat ze deze aspecten kan gebruiken in haar werk voor klanten. Zorgen dat alles soepel verloopt, goed contact onderhouden en de planning bewaken. Dat zijn dingen die haar dagelijks bezighouden.

“Dat de klant én zijn doelgroep uiteindelijk enthousiast zijn door jouw werk: dat is waar je het voor doet.” 

Wist-je-datjes

Lydia

Haar dag begint meestal goed door te wandelen met Senna, de Berner Sennenhond waar ze regelmatig op past (een soort van co-ouderschap). Een perfecte start van de dag! Waar ze verder blij van wordt? Gezellige avonden met vriendinnen, een terrasje pakken, een lange wandeling langs het strand, lezen en bovenal; reizen! Haar droom is om naar Australië te gaan. Vandaar ook de quokka op haar bureau.

Het liefst cappuccino
Hond: Senna
Panda
Hardlopen
Hawaï!
Urban Jungle!

Een waar organisatietalent

Haar werk? Dat is nooit saai! Als communicatieadviseur ondersteunt ze klanten bij het bereiken van marketing- en communicatiedoelen, waarbij ze zorgt voor een heldere strategische visie. Als geen ander weet ze wat het is om verantwoordelijk te zijn voor grote campagnes en het ontwikkelen van communicatiemiddelen.

Lydia vindt het fantastisch om haar klanten over hun positionering te adviseren, markt- en concurrentieonderzoek uit te voeren en strategische workshops te verzorgen om samen de koers te bepalen. Vervolgens zorgt ze natuurlijk graag voor een gedegen planning en coördinatie van alle uit te werken middelen in de mediamix.

Lydia’s specialisaties zijn het realiseren van heldere campagneplannen en het aanvliegen van grote projecten, zoals evenementen of fotoshoots. “Eén van de leukste projecten die ik binnen mijn functie bij Puuridee heb mogen doen is dan ook het organiseren van de fotoshoot voor de woonwijk Broek Zuid. Het uitzetten van lijnen binnen en buiten organisaties, daar word ik blij van!”

Waar kunnen we je mee helpen?
Project starten

Een project starten
BIj jullie team komen starten

Bij jullie team komen
Een bericht achterlaten

Een bericht achterlaten