Direct naar de inhoud.
Noraly Noraly

Noraly Trainee

Noraly is nieuw bij Puuridee als trainee. Dit houdt in dat ze werkt en leert. Iedere dag leert ze over de werkzaamheden van een communicatieadviseur van A tot Z.

Groeien met het oog op de toekomst
Ze hoopt zo steeds verder te mogen groeien in haar rol als junior communicatieadviseur. Daarnaast helpt ze collega’s waar nodig. Van teksten controleren tot pakketten verzenden. Ze doet het allemaal met veel plezier én een grote glimlach!

"Bij ons werk komt kennis en creativiteit samen. Dat vind ik het leukst!"

Wist-je-datjes

Noraly

Na het afstuderen van Social Work heeft Noraly vorig jaar het roer omgegooid. Ze is begonnen aan de nieuwe studie Communicatie en mediadesign. Sinds juni dit jaar werkt ze bij Puuridee en loopt ze in vijf minuten vanaf haar huis naar het kantoor. Buiten het werk en de studie is ze vaak te vinden op het terras met vrienden. “Niks beter dan de combinatie van lekker eten en goede vrienden!” Daarnaast is ze graag bezig met muziek en zingt ze in een band.

Zwarte koffie
Muziek
Bourgondiër
Vrienden
Spelletjes
Erop uit

Momenteel is Noraly er voor alle ditjes-en-datjes. “Ik probeer mijn collega’s te ondersteunen waar mogelijk. Als communicatieadviseur ondersteun ik klanten waar nodig. Ik zet mij ervoor in om aan de wensen van de klant te voldoen en meer.” Met haar studie krijgt ze veel actuele kennis over het vak. Deze benut ze in haar werk bij Puuridee.

Waar kunnen we je mee helpen?
Project starten

Een project starten
BIj jullie team komen starten

Bij jullie team komen
Een bericht achterlaten

Een bericht achterlaten