Direct naar de inhoud.
Steffanie Steffanie

Steffanie Communicatieadviseur

Nieuw! Steffanie is één van onze nieuwste aanwinsten voor het team. Als junior communicatieadviseur schrijft ze aansprekende, inspirerende teksten met een creatieve twist en denkt ze mee met ideeën voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers.

Tijd en aandacht voor teksten betalen zich uit

Teksten zijn overal. Steffanie schrijft teksten in allerlei vormen, zoals blogs, website- en sociale mediacontent. Ze zorgt ervoor dat de klant met haar teksten een stukje verder is geholpen in het runnen van een succesvol bedrijf. Met heel veel plezier klimt ze dagelijks in de pen om iedere tekst met een duidelijk doel voor ogen te schrijven.

“Zo effectief mogelijk, zo creatief mogelijk & zo vriendelijk mogelijk.”

Wist-je-datjes

Steffanie

Creatief bezig zijn is iets wat Steffanie ook graag in haar vrije tijd doet. Ze vindt het ontzettend leuk om de keuken in te gaan en lekker te koken of te bakken. Haar familie vindt het gelukkig ook zeker geen straf om allerlei recepten en baksels te proeven. Ze gaat er ook graag op uit en maakt graag reizen naar het buitenland. Roadtrips, stedentrips, kamperen; ze vindt het fantastisch om nieuwe plekken te bezoeken en andere culturen (en talen) te ontdekken.

(Groene) Thee
Mintgroen
Australië
Italiaanse keuken
Redvelvet cake
Voorjaar
Waar kunnen we je mee helpen?
Project starten

Een project starten
BIj jullie team komen starten

Bij jullie team komen
Een bericht achterlaten

Een bericht achterlaten