Direct naar de inhoud.
Vera Vera

Vera Stagiare vormgeving

Mijn naam is Vera en ik ben 19 jaar jong. Ik volg de opleiding Mediavormgeving op het Drenthe College in Emmen. Momenteel zit ik in mijn examenjaar en volg ik 17 weken lang mijn eindstage hier bij Puuridee.

Ik heb voor Puuridee gekozen als stage omdat op eerste gezicht de opdrachten er erg tof uit zagen. Nadat ik op kennismakingsgesprek ben geweest was ik helemaal enthousiast, door de mensen die hier werken, de sfeer en al het creatieve werk wat we hier maken. 

Tot nu toe heb ik al erg veel geleerd over de Adobe programma’s; dit was ook één van mijn leerdoelen! Ondertussen heb ik al aan veel verschillende opdrachten gewerkt. Ik heb onder andere aan een campagne gewerkt voor de gemeente Borger-Odoorn, dit was erg leuk om te doen omdat ik zelf ook in de gemeente Borger-Odoorn woon, dus het is erg tof dat ik nu mijn eigen werk steeds tegen kom! 

Wist-je-datjes

Vera

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om allerlei nieuwe hobby’s uit te proberen en te beoefenen. Denk aan schilderen, kleien, sieraden maken, noem het maar op. Ook hou ik ervan om in de auto een rondje te touren en nieuwe dorpjes of steden te ontdekken, om daar een dagje heen te gaan, een terrasje pakken en lekker te winkelen.

Touren
Tulpen
Katten
Verven
Winkelen
Thee

Gerealiseerde projecten

Gemeente Borger Odoorn

Dit is de campagne waar ik al in het begin van mijn stage aan mocht werken. Van het neerzetten van de campagne stijl, tot aan het uitwerken van middelen zoals advertenties en posters! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij dit project.

Bekijk project