Direct naar de inhoud.

Vacature projectondersteuner

Sterk werk = sterk merk
Een sterk merk heeft vaak een sprekend logo, met een goede huisstijl en scherpe marketingcampagnes. Om dat voor elkaar te krijgen heb je een sterk team nodig. Ons team van kundige communicatieadviseurs, creatieve vormgevers, aandachtige strategen en vindingrijke taaltovenaars; zoekt een projectondersteuner. Ben jij onze nieuwe collega? Laat het ons snel weten!

Creatieve omgeving
Bij Puuridee vliegt de creativiteit in het rond, in een vrolijke werkomgeving. We zorgen als team voor sterke campagnes, passende strategieën en positioneringen waarmee bedrijven en producten krachtig worden neergezet.

Vacature projectondersteuner

 

Projectondersteuner

Als projectondersteuner help je alle collega’s bij hun werkzaamheden. Zo plan je bijvoorbeeld afspraken in voor de communicatieadviseurs met hun klanten, zorg je ervoor dat alles geregeld is voor het houden van workshops en plaats je nieuwe artikelen op websites.

Verder kun je denken aan werkzaamheden zoals: advertentieruimte reserveren, drukwerk en reclamemateriaal bestellen, officemanagement, presentaties en voortgangsgesprekken met klanten inplannen, berichten plaatsen op sociale media, bestellingen doen voor kantoorartikelen en nog véééél meer! Dus hou je van een levendige omgeving, werken in een team en samen aan de mooiste resultaten werken? Neem dan contact op!

 

Jij + wij = iedereen blij!

We zetten graag de koffie voor je klaar om je te ontmoeten! Hebben we een match? Dan kunnen we gelijk overleggen hoeveel uur je van huis bent. Stuur een bericht om een kennismaking te plannen.

Mail naar: nieuwecollega@puuridee.nl
Of bel voor meer informatie naar: 085 401 09 37

 

Lezen hoe Melanie het vindt bij Puuridee?

 

Lees het blog