Direct naar de inhoud.

Vacature traffic manager

Organiseer ons verkeer!
Herman Finkers zei ooit: “Een stoplicht springt op rood, een ander weer op groen, in Almelo is altijd wat te doen”. Wat dat betreft lijkt Puuridee wel op Almelo. We zitten weliswaar in Stadskanaal, maar bij ons is ook altijd wat te doen! Voorkom jij opstoppingen? En weet je ons verkeer in goede banen te leiden? Dan maken we graag kennis met je!

Kijk je mee?
Vanuit een andere invalshoek kijken, dat doen we graag. In onze speeltuin (lees kantoor) komt de inspiratie van alle kanten op je af. Samen werken we voor een groot aantal klanten uit diverse branches en bedenken we spannende strategieën, pakkende campagnes en spraakmakende positioneringen. Kijk jij met ons mee?

Vacature traffic manager

Wat ga je doen dan?!

In elk geval jezelf zijn. Dat vinden we fijn. Goed organiseren moet voor jou geen probleem zijn, omdat je jouw collega’s gaat helpen bij hun werkzaamheden. Je regelt bijvoorbeeld de projectplanning en zorgt ervoor dat de juiste werkzaamheden, bij de juiste collega en op het juiste moment ingepland worden. Ook zorg jij ervoor dat nieuwe aanvragen van klanten beantwoord worden.

Andere taken die voor jou liggen te wachten zijn: drukwerk bestellen, externe partijen inschakelen zoals bijvoorbeeld fotografen, langetermijnplanningen maken, lachen en nog véél meer! In een notendop moet jij als traffic manager de rust in de tent (en de planning) bewaken.

 

Wat krijg je dan?

Veel! Bijvoorbeeld enthousiaste collega’s, plezier op de werkvloer, ontiegelijk veel creativiteit en bakken aan gezelligheid. We werken als één team en staan altijd open voor elkaar. Samen richten we ons op de mooiste resultaten voor onze klanten.

Concreet krijg je natuurlijk ook veel. Naast je salaris, krijg je maar liefst 26 vakantiedagen per jaar (bij een fulltime dienstverband), de mogelijkheid om werk en privé op een goede manier te combineren (belangrijk!), gratis sporten bij een sportschool hier in Stadskanaal en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw werk.

 

Stap in!

We willen je dolgraag ontmoeten. We hebben alleen je nummer niet…. Bel of mail je ons voor een afspraak? Dan zien we je snel!

Mail naar: nieuwecollega@puuridee.nl
Of bel voor meer informatie naar: 085 401 09 37

 

Ontmoet hier je nieuwe collega’s


Kennismaken