Direct naar de inhoud.
Een nieuwe focus in de markt

Een nieuwe focus in de markt

Debru heeft een nieuwe profilering en daarmee een nieuwe focus in de markt.

De opdrachtgever voorzien van een stabiele ondergrond voor zijn projecten. Die belofte verdient een nieuwe uitleg én een vernieuwde presentatie van de firma. Puuridee heeft in dit proces meegedacht over en uitvoering gegeven aan het merkdesign en het ontwerp van de middelen.

De “way to go”

De vormgeving voor de nieuwe propositie is gebaseerd op dé kracht van Debru. Deze specialist maakt voor de opdrachtgever dé “way to go” .

De losse elementen (rijplaten) vormen dankzij het advies en de levering van Debru, een stabiele ondergrond. Zo dat de werkzaamheden op locatie op een solide basis kunnen worden uitgevoerd. 

Elk los element is onderdeel van het geheel. Omdat rijplaten er in soorten en maten zijn, varieren de vormen in de visuals. 

"De firma Debru gaat voor perfectie. Puuridee begrijpt dat we dit overal in terug willen zien en neemt de regie om dit te bedenken en uit te voeren. Van werkkleding en posters in de kantine tot website en sociale media."
Patrick de Vries

Patrick de Vries
Directeur

Media

Puuridee heeft het proces begeleid van start tot lancering. Van conceptontwerp tot de vormgeving van media en marketingmaterialen. We maakten nieuw briefpapier, visitekaarten en een vernieuwd design voor de social media profielen en website. Stap voor stap is de nieuwe identiteit ontwikkeld; een goede basis om het werk van Debru vol trots te presenteren!