Direct naar de inhoud.

Zet je bedrijf op de (kerst)kaart!

99, 98, 97… Het aftellen is alweer begonnen. Nog maar 96 dagen tot kerst.
Te vroeg om aan de feestdagen te denken? Juist niet! Dit is dé tijd om alvast over kerst na te denken. Dus zet je muts op, doe je handschoenen aan en lees snel verder. Want straks is het misschien te laat.

Zet je bedrijf op de (kerst)kaart!

Begin op tijd!

Een goed begin is het halve werk. Voor kerst is dit niet anders, dus begin op tijd! Denk nu alvast over je kerstkaarten na. Je kunt natuurlijk een standaard kerstkaart gebruiken om jouw klant te laten weten hoe blij je met diegene bent. Maar, hoe leuk is het om eens uit te pakken? Om op te vallen tussen alle andere kerstkaarten. Om een kaart te ontwerpen die precies bij jouw bedrijf past. Zet de kerstmuziek maar aan.

Een persoonlijke noot

Waar eerder iedereen een kerstkaart stuurde, is dat de afgelopen jaren flink verminderd door de komst van digitale kanalen. Toch behoudt de ‘ouderwetse’ kerstkaart zijn charme. Er is toch niets leuker dan een persoonlijke kaart ontvangen? Het versturen van een kerstkaart is niet alleen een manier om je dierbaren te laten weten dat je aan ze denkt. Het is ook een mooie gelegenheid om weer even onder de aandacht te komen bij jouw klanten. Wil je de klant ergens voor bedanken? Laat je klant aan het eind van het jaar dan weten dat je diegene waardeert. En dat je uitkijkt naar een fijn en succesvol 2022.

De drijvende kracht achter jouw bedrijf

Naast je klanten zijn jouw medewerkers natuurlijk dé drijvende kracht achter jouw bedrijf. Het is als medewerker fijn om te weten dat je inzet gewaardeerd wordt. Bedank ze voor hun toewijding en inzet. Wens ze een fijne jaarafsluiting en een geweldig 2022 met een persoonlijke kaart.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor een spetterende kerstkaart of een mooi kerstgeschenk? Wij brainstormen graag met je mee over hoe jij jouw organisatie zo goed mogelijk op de (kerst)kaart zet. 😉