Direct naar de inhoud.

Attent marketing en Puuridee bundelen krachten

Geweldige concepten, creatieve communicatiemedia én structureel communicatiemanagement voor onze opdrachtgevers, dat is de ambitie van Attent marketing. Met veel plezier kunnen we je daarom mededelen dat Attent marketing per 1 januari 2020 haar krachten heeft gebundeld met Puuridee.

Puuridee: fullservice communicatiebureau voor strategie en design

Met een team van meer dan tien medewerkers heeft Puuridee alle marketingdisciplines in huis. Van merkidentiteit en communicatieplan tot webdesign en drukwerk; we gaan altijd voor een doeltreffende strategie, vernieuwende vormgeving en content die klopt. We werken graag structureel samen voor onze opdrachtgevers; we zijn dé inspirerende en ontzorgende partner voor communicatiemanagement, die graag samen met onze klant de successen viert.

Attent marketing en Puuridee bundelen krachten

Vertrouwd contact

Voor jou als klant verandert er in principe niets. Sanne blijft jouw contactpersoon en degene met wie je kunt sparren over strategie en uitvoering. Achter de schermen zit er nu echter een heel team voor je klaar. Dankzij de extra capaciteit en kennis in het Puuridee-team zijn we nog slagvaardiger.

Op naar de toekomst!

Qua dienstverlening en cultuur lijken Attent marketing en Puuridee sterk op elkaar. Het integreren van Attent marketing in Puuridee voelt dan ook als een logische stap. We kijken uit naar de samenwerking en alle kansen die we samen kunnen benutten!

Heb je vragen hierover? We geven graag een persoonlijke toelichting. Neem gerust contact met Sanne of Kirstin op!

Met vriendelijke groet,

Sanne de Gooyer 

Senior communicatieadviseur en Account director Puuridee

Kirstin Smid

Senior communicatieadviseur en mede-eigenaar Puuridee

Op zoek naar een Puuridee?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Met jouw dromen of ideeën. Misschien loop je vast of loop je over van creativiteit. Wil je graag tegen iemand aanpraten of samen brainstormen? Wij helpen je graag om je gedachten te ordenen en meer te bereiken! Neem dus gerust contact met ons op!