Direct naar de inhoud.
Merkstrategie Merkstrategie

De strategie is het fundament van alles

Prijs of kwaliteit, zakelijk of persoonlijk? Elke organisatie maakt keuzes. Over visie, verdienmodel, werkproces en cultuur. Marketing en communicatie moeten bijdragen aan de doelen van de organisatie. Dat is wat Puuridee met een sterke merkstrategie zeker stelt. Zo realiseren we bijvoorbeeld jouw merkbelofte, klantreis en resultaatgerichte campagne.

Brainstorm of kennismaking?

Merkstrategie

Een merk bouwen

Een merk bouwen

Denk aan ‘Google’, ‘McDonalds’ of ‘Albert Heijn’. Heb je direct een beeld in je hoofd? Dát is de kracht van een sterk merk. Of je nu een MKB-bedrijf bent of een heldere campagneboodschap hebt, Puuridee helpt je om een plek in het hoofd van de doelgroep te veroveren. Zo bouwen we sterke merken.

Merkcommunicatie en communicatie-strategie

Merkcommunicatie en communicatie<span  style=

Marketing of merkcommunicatie draait om het consistent benoemen van de toegevoegde waarde van jouw merk voor de doelgroep. Die merkbelofte, verpakt in een slogan of pay-off, is de start van marketing. Een helder marketingplan leidt tot de gewenste resultaten in verkoop of gedragsverandering. Voor jouw merkstrategie gaan wij:

  • input verzamelen en draagvlak creëren dankzij werksessies over jouw merk;
  • een overtuigende huisstijl en marketingacties creëren op basis van een goede merkbelofte, slogan of pay-off;
  • een doelgerichte strategie opstellen voor campagnes, ontwerp en communicatiemanagement.

Puuridee biedt je graag structuur voor de positionering van jouw merk. Een strijdplan met doelen, acties én een planning waarmee we resultaten boeken.

Een open blik, een goed gesprek


Wil je vernieuwen, verbeteren en vooruitkijken? Neem contact met ons op! Met veel plezier en enthousiasme gaan we voor je aan de slag. We beginnen met een open blik en een goed gesprek. Want alleen zo kom je tot nieuwe ideeën. Bel voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Je vindt ons hier

Openingstijden: elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

info@puuridee.nl
Hoogveen 3-5
9501 XK Stadskanaal
giraf

Bekijk onze andere diensten