Direct naar de inhoud.
Merkstrategie Merkstrategie

De strategie is het fundament van alles

Prijs of kwaliteit, zakelijk of persoonlijk? Elke organisatie maakt keuzes. Over visie, verdienmodel, werkproces en cultuur. Marketing en communicatie moeten bijdragen aan de doelen van de organisatie. Dat is wat Puuridee met een sterke merkstrategie zeker stelt. Zo realiseren we bijvoorbeeld jouw merkbelofte, klantreis en resultaatgerichte campagne.

Brainstorm of kennismaking?

Merkstrategie

Een merk bouwen

Een merk bouwen

Denk aan ‘Google’, ‘McDonalds’ of ‘Albert Heijn’. Heb je direct een beeld in je hoofd? Dát is de kracht van een sterk merk. Of je nu een MKB-bedrijf bent of een heldere campagneboodschap hebt, Puuridee helpt je om een plek in het hoofd van de doelgroep te veroveren. Zo bouwen we sterke merken.

Merkcommunicatie en communicatie-strategie

Merkcommunicatie en communicatie<span  style=

Marketing of merkcommunicatie draait om het consistent benoemen van de toegevoegde waarde van jouw merk voor de doelgroep. Die merkbelofte, verpakt in een slogan of pay-off, is de start van marketing. Een helder marketingplan leidt tot de gewenste resultaten in verkoop of gedragsverandering.

Dit is wat merkstrategie voor jou doet:

  • input verzamelen en draagvlak creëren dankzij werksessies over jouw merk;
  • een overtuigende huisstijl en marketingacties creëren op basis van een goede merkbelofte, slogan of pay-off;
  • een doelgerichte strategie opstellen voor campagnes, ontwerp en communicatiemanagement.

Puuridee biedt je graag structuur voor de positionering van jouw merk. Een strijdplan met doelen, acties én een planning waarmee we resultaten boeken.

"Wat een fijne samenwerking was dit. Altijd open voor sparren met uiteindelijk een aantrekkelijk, eerlijk en onderbouwd advies. Bedankt team Puuridee!"
José Gatsonides

José Gatsonides
Kwartiermaker en projectleider Talentperron

Merkbelofte, slogan of payoff

Merkbelofte, slogan of payoff

Een goede marketingstrategie heeft alles te maken met de waarde die je biedt voor de doelgroep. Wat zijn de voordelen of pijnpunten? Hoe spring je hierop in? Een merkbelofte, slogan of pay-off komt overal terug in je communicatie. Daarmee moet je net die prikkel geven waarmee de doelgroep denkt “daar wil ik méér van weten!”.

Nieuwe bedrijfsnaam of productnaam

Nieuwe bedrijfsnaam of productnaam

Benadruk je concurrentiekracht en kies een naam met oog voor de toekomst. Natuurlijk moet de naam beschikbaar zijn én voldoen aan de nodige spelregels. De juiste naam is voor ons de perfecte springplank om een mooie huisstijl en mediamix te ontwerpen!

Campagneplan en gedragsverandering

Campagneplan en gedragsverandering

De juiste marketingmix om de klant te bereiken. In een duidelijke planning met heldere stappen zetten we de doelgroep aan tot de gewenste acties. Een kloppend campagneplan of communicatieplan leidt tot effectieve merkcommunicatie.

Denken, creëren, doen

Denken, creëren, doen

Merkstrategie is het startpunt. Merkdesign brengt ook jouw merk tot leven in een logo en huisstijl. Daarna volgen de media, zoals een overtuigende website, sprankelend drukwerk, meetbare (online) advertising  en nog veel meer. Te veel om te overzien? Puuridee houdt het overzicht en verbetert continu met communicatiemanagement.

Brainstorm of kennismaking?

Een open blik, een goed gesprek


Wil je vernieuwen, verbeteren en vooruitkijken? Neem contact met ons op! Met veel plezier en enthousiasme gaan we voor je aan de slag. We beginnen met een open blik en een goed gesprek. Want alleen zo kom je tot nieuwe ideeën. Bel voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Je vindt ons hier

Openingstijden: elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

info@puuridee.nl
Hoogveen 3-5
9501 XK Stadskanaal
giraf

Bekijk onze andere diensten