Direct naar de inhoud.

Wat we maken

Bereik meer met marketing en communicatie
Zoek je een communicatiebureau dat naar jouw wensen luistert? Puuridee denkt graag met je mee. Functioneel creatief en altijd hetzelfde doel voor ogen: het beste resultaat behalen. We doen gewoon waar we goed in zijn! Wij werken aan de meest uiteenlopende opdrachten voor diverse opdrachtgevers in het MKB, (semi-)overheid en onderwijs. Bekijk hieronder een selectie van het werk waar we trots op zijn!

Alle Design Merkstrategie Campagnes

Projecten waarmee je meer bereikt

Of je nu gedragsverandering bij je doelgroep wilt realiseren door middel van een fantastische campagne, of je bedrijf toe is aan een volgende stap en een nieuwe huisstijl zoekt: ons team staat voor je klaar. Door middel van een ijzersterke strategie en oogstrelende vormgeving zorgen we ervoor dat je méér bereikt! Benieuwd hoe we dat doen?

Een open blik, een goed gesprek


Wil je vernieuwen, verbeteren en vooruitkijken? Neem contact met ons op! Met veel plezier en enthousiasme gaan we voor je aan de slag. We beginnen met een open blik en een goed gesprek. Want alleen zo kom je tot nieuwe ideeën. Bel voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Je vindt ons hier

Openingstijden: elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

info@puuridee.nl
Hoogveen 3-5
9501 XK Stadskanaal