Direct naar de inhoud.
Partner voor de publieke sector Partner voor de publieke sector

Partner voor de publieke sector

Een passende website

Om te laten zien welke diensten Puur Publiek aanbiedt, maakten we een website. Een belangrijk onderdeel daarvan is de bewijsvoering voor opdrachtgevers. Dat is te zien aan de nieuwsberichten en referenties van eerdere opdrachten. Puuridee adviseerde hierbij niet alleen over de vormgeving, maar ook over de inhoud van de website.

Nieuws en socials

Naast de input voor de website, ondersteunen we Puur Publiek ook met het maken van content voor de nieuwsberichten en posts op sociale media. De bedoeling is dat daardoor meer verkeer naar de website kan worden gegenereerd.

Iconisch

De iconen die we gemaakt hebben, komen terug in de website, op sociale media en in andere communicatiemiddelen van Puur Publiek. Dan kun je denken aan bijvoorbeeld de presentaties die gegeven worden, drukwerk, visitekaartjes en flyers.

"Het is prettig om samen te werken met Puuridee, ook nog eens in eigen huis. De website, stijl en content die zij voor ons maken, sluit ook volgens onze opdrachtgevers goed aan bij waar Puur Publiek voor staat. Functionele interactie met het publiek."
Gert Klooster

Gert Klooster
Senior consultant

Herkenbare stijl

Puur Publiek en Puuridee zijn nauw aan elkaar verbonden. Om het partnerschap en de herkenbaarheid van beide partijen te onderstrepen, wordt er voor Puur Publiek gebruik gemaakt van hetzelfde lettertype als voor Puuridee.  Het vierkant als designelement is daarom ook gebruikt in het logo.

Het woord ‘Publiek’ is buiten het vierkant geschreven. Dat symboliseert het ‘publiek’ van de publieke sector.

In het kleurgebruik is er gekozen voor zakelijk blauw gecombineerd met het warme geel. Het geel breekt dynamisch door, waardoor het op de website en in alle illustraties van het scherm knalt.