Direct naar de inhoud.
ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK           ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          ZAKELIJK          

Op zoek naar een marketingbureau voor jouw bedrijf?

Streef jij naar groei en zakelijk succes in het bedrijfsleven? Ben je op zoek naar meer dan alleen een standaard marketing- en communicatiebureau? Welkom bij Puuridee, waar strategische samenwerkingen ons hart sneller doen kloppen! Wij geloven in het krachtige samenspel tussen visie, strategie en uitvoering. Van strategie tot campagnes, van inzicht in je doelgroep tot een doordachte marketing- en communicatiestrategie, Puuridee staat aan jouw zijde.

Bij Puuridee geloven we niet alleen in het creëren van indrukwekkende campagnes; we geloven ook in meten, evalueren en voortdurend verbeteren. Onze aanpak is niet statisch, maar dynamisch. We willen jouw succes zien groeien en evolueren, net zoals jouw bedrijf.

Ja, laten we sparren!

Contact

Wist je dat…

…marketing in de basis het beïnvloeden van gedrag is?

In ons vak maken we mooie communicatiemiddelen. Natuurlijk! Maar mooie media zijn het topje van de ijsberg. ‘Mooi’ is niet ons doel; we brengen met communicatie mensen in beweging.

Sterke communicatie is een optelsom van de juiste strategie, een dosis creativiteit én de juiste organisatie. 

Business-to-Business

De B2B-markt is niet alleen de grootste markt, maar ook de veelzijdigste markt. Van de maakindustrie tot de zakelijke dienstverlening en van SAAS-bedrijven tot groothandels, alle facetten komen terug. Ook in de marketing-vraagstukken zie je dit terug.

Wat altijd terug komt, is dat we samen méér willen bereiken. In leadgeneratie, in campagnes en in branding.

Business-to-Consumer

Consumentenmarketing is onmisbaar voor retailers. Of je nou een winkel hebt of een webshop hebt, marketing is essentieel in B2C. Zonder marketing, geen klanten. Geen klanten, geen omzet.

Als Full-service marketingbureau kunnen wij een ijzersterke branding helpen optuigen en dit vertalen naar ijzersterke online marketing campagnes en In-store marketing. Dit helpt jou bij een succesvolle product lancering of merkintroductie.

Belevenissen in de vrijetijdssector

Heb je een bedrijf in de horeca of recreatie? Of heb je een vakantiepark of onderneming in de cultuursector? Eén ding staat centraal. Je wilt een belevenis creëren voor jouw klanten. Van voorpret tot napret en alles daartussen, mensen moeten het vol enthousiasme over je hebben. Het gevoel moet goed zijn.

En marketing en communicatie is daar een bepalende factor in. Samen creëren we een belevenis die je klanten niet gaan vergeten.

E-commerce

Wanneer je een webshop hebt, weet je dat marketing een essentieel onderdeel is voor jouw succes. Met de juiste inzet van online marketing kanalen zoals SEO, SEA en social media kun je veel verkeer op je shop binnen halen.

Maar voor een succesvolle webshop is meer nodig. Conversie optimalisatie, UX, UI en branding zorg je ervoor dat de bezoekers ook jouw trouwe klanten worden.  Profiteer van onze expertise en haal meer uit je webshop.

Employer Branding

Gaan de zaken geweldig, maar je kunt de werknemers niet vinden om het werk te doen. Dat beperkt je in jouw groeiambities. Wat nu?

Het neerzetten van een ijzersterk werkgeversmerk maakt het verschil bij potentiële sollicitanten. Wat maakt jou goed en uniek als werkgever? Door dat te vertalen naar je wervingscampagne, zorg je voor een aanwas van nieuw personeel.

Een full-service marketing bureau voor jouw bedrijf

Wat Puuridee uniek maakt, is ons volledige team van experts in strategie en design. Geen losse adviseurs, vormgevers of communicatiemedewerkers, maar een geïntegreerde aanpak die alle facetten van marketing en communicatie bestrijkt.

Wij begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en dat coördinatie tussen verschillende partijen soms een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij een alles-in-één oplossing. Van communicatieadvies tot huisstijl, van boeiende video’s en animaties tot pakkende fotoshoots, evenementen die indruk maken, doordacht webdesign en prachtige magazines – wij hebben alles in huis om jouw verhaal te vertellen en jouw merk te laten schitteren.

We gaan graag met je in gesprek!

Hoe gaan wij te werk?

  1. Strategie en identiteit; Hier ligt de basis voor succes. Hierin kunnen we meedenken vanaf de strategie tot aan de campagnes. We laten geven je in zicht in de meerwaarde voor jouw doelgroepen en komen tot een sluitende marketing- en communicatiestrategie.

  2. Creatie en productie; Vanuit de strategie beginnen we met de branding van jouw merk en het uitwerken van een activerend design. Dit komt tot leven in de verschillende middelen; van tekst tot fotografie en van webdesign tot buitenreclame.

  3. Klantreis; Hoe gaat jouw klant zich oriënteren? Wat zijn zijn afwegingen? Wat heeft diegene nodig om tot aankoop over te gaan? En hoe krijgen we diegene uiteindelijk op de banken voor jouw merk? Van prospect tot fan. De hele reis is belangrijk!

  4. Doorontwikkeling; Goede marketing stopt niet bij het eerste concept. Door alle middelen te meten, evalueren en door te ontwikkelen, verbeteren de prestaties en bereiken we samen meer!

“Wij hebben PuurIdee leren kennen als een betrokken partij die openstaat voor input, de tijd neemt voor zowel uitleg, opbouwende kritiek als finetuning. De leerzame en vooral uitgebreide creatieve processen hebben geleid tot een unieke merkidentiteit, waar wij trots op zijn. “
Joris Koops

Joris Koops
Oprichter en eigenaar Bypoint

Bekijk deze klant
Bekijk Alles

Deze klanten gingen jou voor

We zijn trots op deze projecten

MerkstrategieDesignZakelijk

Bypoint

Bypoint

MerkstrategieDesignZakelijk

Merkstrategie en website

eLabNext

MerkstrategieDesignZakelijk

Huisstijl en website

De Haan SE

Wil jij meer bereiken met jouw bedrijf?

Als het leukste communicatie- en marketingbureau van Groningen hebben we al talloze bedrijven geholpen om hun potentieel volledig te benutten. En nu staan we klaar om jouw verhaal te vertellen, jouw merk te bouwen en samen te bouwen aan jouw succesverhaal. Klaar om de koers te zetten naar een nieuwe dimensie van groei en impact? Klaar om Puuridee jouw strategische partner te maken, jouw marketingteam in huis te halen en samen te werken aan een bloeiende toekomst?

Laten we samen sparren!

Contact

Je vindt ons hier

Openingstijden: elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

info@puuridee.nl
Hoogveen 3-5
9501 XK Stadskanaal