Direct naar de inhoud.
Huisstijl en website Huisstijl en website

Huisstijl en website

De Haan SE is een wereldspeler op het gebied van hijsblokken en staaldraadeindverbindingen. Al sinds 2009 zijn we hun marketingafdeling. We kennen elkaar door en door. Dat werkt prettig! Een jaarlijkse communicatieplanning en -begroting geeft richting en natuurlijk houden we oog voor ad hoc kansen. Van webdesign tot beurspresentaties en van advertenties tot belettering van het pand: Puuridee pakt het op. Wij weten wat de doelen zijn; die ambities vertalen we naar succesvolle marketingacties!

Nieuwe website

Ook succesvolle spelers van formaat zijn op z’n tijd toe aan vernieuwing. Toen de Haan SE hun dienstverlening wilde uitbreiden naar Amerika, besloten we de huisstijl en website onder de loep te nemen. Je dienstverlening uitbreiden naar een ander werelddeel is natuurlijk een gigantische stap. Dit vroeg om een gedegen aanpak. Een mooie opdracht waar we ons in vastbeten.

Opgefrist staat netjes

Na een uitgebreide werksessie, is onze art director aan de slag gegaan en kwam met een prachtig, stoer concept. De essentie van de producten van de Haan SE komen in de staalgrijze achtergronden goed terug en van alle producten zijn 3D-tekeningen gemaakt. De fotografiestijl is ook in een nieuwe, passende stijl gegoten: rauw, groots en met heldere kleuren.

Een gloednieuwe website

We kennen de Haan SE al langer dan vandaag. Dat maakte het inventariseren van de wensen makkelijker. Met de website wil de Haan vooral de juiste klanten bereiken. Belangrijk zijn het aanvragen van een offerte voor een product op maat en een duidelijk overzicht van de verschillende producten. Deze punten vallen dan ook meteen op als je de website bezoekt.

Onderscheiden in veiligheid

Een extra uitdaging is de internationale markt waarin de Haan zich begeeft. De website is drietalig en zo goed ingericht op de doelgroepen en de online vindbaarheid op belangrijke zoekwoorden. Omdat veiligheid belangrijk is in deze sector, is er volop ruimte voor alle certificaten. Deze kunnen door de klanten zo gedownload worden.

De lancering van de nieuwe website ging samen met een online advertising campagne, uitgevoerd door één van onze gespecialiseerde partners. De statistieken van de website en de campagne worden maandelijks geëvalueerd en hierop wordt, indien nodig, bijgestuurd. Zo kunnen we onze resultaten continu verbeteren en maken we de Haan SE steeds sterker met marketing.