Direct naar de inhoud.

Vacature communicatieadviseur

Dé basis van onze relatie
Communicatie, dé basis van elke relatie, komt overal in terug; zowel intern als extern. Loop jij warm voor doeltreffende communicatie, kun jij klanten in uiteenlopende branches daarover adviseren én vind je het leuk om zowel het advies als de uitvoering te doen? Da’s mooi! Want dan zoeken we jou!

Matchen wij?
Ons team van inventieve vormgevers, doeltreffende strategen, enthousiaste schrijvers en volhardende communicatieadviseurs werkt in een zintuigen prikkelende omgeving. Samen zorgen we voor verrassende strategieën, pakkende positioneringen en herkenbare campagnes voor uiteenlopende klanten. Matchen wij met elkaar? Dan zit jij er straks ook middenin!

Vacature communicatieadviseur

Communicatieadviseur

Het belangrijkste voor communiceren is luisteren en de juiste vragen stellen. Je moet snel informatie kunnen ordenen en kansen blootleggen die de klant zelf nog niet had gezien. Dan komt jouw strategisch inzicht wel goed van pas!

Samen met jouw collega’s zet je de ideeën om naar de tofste resultaten waarna je dit deelt met de klant. Dat doe je bijvoorbeeld in een workshop, waarin je lekker interactief met de klant aan de slag gaat. Of je geeft een onvergetelijke presentatie. Kan ook natuurlijk!

 

Dit heb je in huis

Een goed humeur, met bijpassende glimlach. Handig, omdat je veel in gesprek gaat met klanten. Jij ontdekt wat zij willen en weet die wensen om te toveren naar strategieën en campagnes. Oplossingen bedenken is voor jou geen probleem en samen met het team werk je aan de mooiste resultaten. Verder is het mooi dat je:

  • Een hbo- of wo-opleiding richting communicatie hebt afgerond.
  • Werkervaring hebt in een vergelijkbare functie. Het liefst 3 tot 5 jaar.
  • Nieuwsgierig van aard bent.
  • Weet hoe je moet onderzoeken en analyseren.
  • Een topper met de Nederlandse taal bent op papier en in spraak.

 

Wij bieden je

Een gezellige club met mensen in een kleurrijke omgeving. Een hoop plezier in het werk en buiten het werk (lees: personeelsuitjes). Samen vormen we een nauwkeurig op elkaar afgestemd team dat gericht is op gezamenlijke prestaties en open staat voor elkaar.

Voor de balans tussen werk en privé denken we graag mee. Elke maand ontvang je een prachtig loonstrookje, met aantrekkelijke cijfers. Verder is het mogelijk om te sporten op een sportschool in Stadskanaal, krijg je per jaar wel 26 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en de mogelijkheid om je verder te specialiseren of ontwikkelen in jouw vak.

 

Ons advies? Bellen!

We zetten de koffie klaar! Maak jij een afspraak?

Mail naar: nieuwecollega@puuridee.nl
Of bel voor meer informatie naar: 0599 658 825

 

Ontmoet hier je nieuwe collega’s

Kennismaken