Direct naar de inhoud.

Vacature marketeer

Hé marketeer kijk eens hier!
Ons sterke team van creatieve vormgevers, aandachtige strategen, vindingrijke communicatieadviseurs en virtuoze taaltovenaars; zoekt een kundige marketeer. Ben jij onze missende schakel? Laat het ons snel weten!

Passen wij bij jou?
In een frisse omgeving, waar de inspiratie je van alle kanten om de oren vliegt, werk je met het team van Puuridee voor uiteenlopende klanten. Samen komen we verrassend uit de hoek en zorgen we voor aantrekkelijke campagnes, doelgerichte strategieën en uitstekende positioneringen.

Vacature marketeer

Marketeer

Luisteren naar de klant is het sleutelwoord voor jou als nieuwe collega. Je weet de juiste vragen te stellen, de klant te raken daar waar het moet en in samenwerking met jouw collega’s de wensen van de klant om te zetten naar toffe resultaten.

Je analyseert en structureert de wensen en behoeften op het vlak van marketing en communicatie voor jouw klanten. Jouw strategische inzichten gebruik je om informatie snel te ordenen en mogelijkheden te zien die de klant nog niet voor ogen had. De ideeën die je hebt deel je met de klant in een interactieve workshop, pakkende presentatie of inspirerend gesprek.

 

Dit heb je in huis

Je kunt stevige gesprekken met gemak aan en weet hoe je de ambitie van jouw klanten kunt ontrafelen en vertalen naar strategieën en campagnes. Actief meedenken in mogelijkheden en oplossingen is belangrijk, naast de opdrachten die je onder handen neemt. Door de klant en het team motiveren, draag je bij aan de gezamenlijke doelen. Verder is het fijn dat je:

  • Een hbo- of wo-opleiding in de richting marketing en communicatie hebt afgerond.
  • Een jaar of 3 tot 5 werkervaring hebt in een vergelijkbare functie.
  • Perfect bent met de Nederlandse taal, zowel in spraak als op papier.
  • Nieuwsgierig, onderzoekend en analytisch bent ingesteld.

 

Dan krijg je van ons

Een flinke bak met enthousiasme, kilo’s aan creativiteit en oneindig veel plezier met jouw nieuwe collega’s! We vormen samen een dynamisch team, staan open voor elkaar en zijn gericht op onze gezamenlijke prestaties.

We bieden je een fijn salaris, 26 vrije dagen per jaar (bij een fulltime dienstverband) en flexibiliteit om een goede balans tussen werk en privé te houden. Zo kun je hybride werken, waarvan 50% van de werktijd op ons hoofdkantoor in Stadskanaal. Verder krijg je van ons gratis toegang tot een sportschool in Stadskanaal en genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.

 

Kom erbij!

Dus houd je van een bruisende omgeving, werken in een ambitieus team en samen de mooiste resultaten bereiken? Dan ontmoeten we je graag!

Stel jezelf op een vrolijke en creatieve manier voor (bijvoorbeeld met een unieke video) en stuur dit naar sanne@puuridee.nl. Of bel eerst voor meer informatie naar 085 401 09 37. Tot snel!

 

Ontmoet hier je nieuwe collega’s

Kennismaken