Direct naar de inhoud.

Vacature strateeg

Brandbuilder, merkendokter of spindoctor? Voel je je aangesproken? Dan zoeken we jou als ervaren marketing-/communicatiestrateeg om ons team te versterken!

Hou jij graag de touwtjes in handen en ga je steevast voor de winst? Wij ook! En we kunnen nog wel een ervaren marketing-/communicatiekrachtpatser gebruiken in ons team. Iemand wiens hart sneller gaat kloppen van merkstrategieën en communicatiecampagnes. Of beter nog: van doelen bereiken op creatieve manieren!

Zijn wij op zoek naar elkaar? Kom maar op met jouw strategisch advies, commercieel inzicht en accurate projectmanagement.

Vacature strateeg

Dit zijn wij!

Met 15 enthousiaste collega’s staan we voor doelgericht werken met creatieve ideeën waarmee we prestaties leveren voor onze klanten. Als team voor merkstrategie, design, campagnes en interimklussen werken we voor organisaties binnen de overheid, het onderwijs, de zorg en groot MKB. Samen ontwikkelen we merkstrategieën, visuele merkidentiteiten én zetten we kansen om in resultaten met de media die we realiseren. Die resultaten vieren we graag samen 🙂

 

Laat van je horen als jij dit bent

Jij hebt een afgeronde WO-opleiding Communicatiekunde, Marketing (of soortgelijk) en hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Informatie structureer je snel en deel je graag in een inspirerend gesprek, overtuigende presentatie of werksessie met de klant. Je kunt jouw analyse van de opdrachtgever in no time omzetten naar concrete oplossingen en deze ideeën vertalen naar een inspirerende briefing die we vol enthousiasme uitwerken met het team. Als inspirerende collega ben jij:

 • Motivator: zonder angst voor deadlines motiveer je het team en de opdrachtgever voor het bereiken van doelen.
 • Analytisch: je gaat op jacht naar informatie en denkt in mogelijkheden.
 • Inspirerend: je verrast met doeltreffende ideeën.
 • Commercieel: je adviseert met oog voor het rendement van de investering. Warme acquisitie is iets dat je ligt.
 • Accuraat: collega’s en opdrachtgevers kunnen op je rekenen; afspraak is afspraak.
 • Nuchter: enthousiasme, lol, creativiteit! We bekijken de zaken graag van de positieve kant en blijven aanpakkers en nuchtere Groningers.

 

Een doelgerichte aanpakker, dat is hoe ik werk!

 • Adviseren: je kunt strategische adviesrapporten opstellen, evalueren, de juiste conclusies trekken en aanvullen met inspirerend advies.
 • Doe-ik-even: met basisinformatie én eigen initiatief lever je steekhoudende of commercieel adviezen en snelle toelichting.
 • Sparren: je gooit met plezier tal van ideeën voor strategie, concept en creatieve vormgeving of teksten in de groep en kunt dit moeiteloos beargumenteren.

 

Wat bieden we jou?

 • Een ge-wel-dig team! Informeel, open, creatief en prestatiegericht
 • Afwisselende opdrachtgevers: in groot MKB, overheid, zorg en onderwijs die resultaten waarderen
 • Flexibele werktijden: bepalen we in overleg. Je nieuwe kantoor staat in Stadskanaal
 • Keuze in contractgrootte: 32, 36 of 40 uur, jaarcontract

 

Ons advies? Bellen!

We zetten de koffie klaar! Maak jij een afspraak?

Mail naar: nieuwecollega@puuridee.nl
Of bel voor meer informatie naar: 0599 658 825

 

Ontmoet hier je nieuwe collega’s

Kennismaken