Direct naar de inhoud.
Wat we doen Wat we doen

Marketing en communicatie van A tot Z

We hebben frisse ideeën en maken van jouw ambities een sterke strategie voor marketing en communicatie. Input verzamelen we in een goed gesprek of dynamische werksessie. Het is de opmaat naar creatieve vormgeving, een praktisch communicatieplan en zichtbare resultaten.

Vorm geven aan verandering

Soms lijkt het communicatievak vooral het creatief verpakken van een boodschap. Van strategen tot vormgevers en tekstschrijvers; samen maken we de mooiste dingen. Maar eigenlijk zijn die mooie dingen maar het topje van de ijsberg. Een top waar tientallen strategische, psychologische, visuele en gedragskundige keuzes onder liggen. We geven niet alleen vorm aan de boodschap, maar ook aan het beïnvloeden van gedrag, oftewel; (gedrags)verandering. Dit is waarom Puuridee belooft: met ons team bereik je meer!

Merkstrategie

Hoe bereik je de doelgroep en wat vertel je ze dan? Puuridee denkt met je mee over wie je bent, welk publiek je wil bereiken én hoe je hen overtuigt.

We formuleren een overtuigende merkbelofte en beschrijven de klantreis. In een werksessie gaan we voor een vliegende start. Het resultaat is een duidelijk beeld van de doelgroep, een overtuigend verhaal over jouw merk en een helder plan voor merkdesign en campagnes.

Merkstrategie geeft focus in mediadesign en marketingmanagement.

Meer merkstrategie

Merkstrategie

Marketingstrategie
Lead management

Communicatiestrategie
Marketingplan

Communicatieplan
Reclamecampagne

Marketingcampagne
Branding campagne

Merkdesign

Drink je Coca Cola Zero of Red Bull, en rij je daarbij in een BMW cabrio of Skoda stationwagon? De beelden die je nu in je hoofd hebt, dát is de kracht van merkdesign!

Met merkdesign brengen we de juiste doelgroep in beweging. Vanuit de merkstrategie creëren we een onderscheidend sfeerbeeld. Deze branding vertalen we naar een veelzeggend logo en onderscheidende huisstijl. Consistent zijn in je communicatie lukt prima met een huisstijlhandboek of mediadesignplan.

Merkdesign leidt tot media die opvallen, herkenbaar zijn en overtuigen.

Meer merkdesign

Merkdesign

Merkpersoonlijkheid
Advertising

Merkiconen
Huisstijl

Brand design
Logo

Zintuigen
Beeldmerk

Campagneontwerp

Mediadesign

Goed mikken vergroot de kans om te raken. Dat geldt ook voor het ontwerp van middelen. Focus in strategie en huisstijl leidt tot doeltreffende communicatiemedia.

Met media brengen we een merk tot leven. Ze kleuren de momenten waarop jouw doelgroep je ziet. Puuridee maakt geslaagde ontwerpen op basis van een helder doel, creatief concept, overtuigende teksten en opvallend ontwerp. Of het nu gaat om een folder, website of magazine; we combineren creatieve chaos en projectmatige precisie.

We ontwerpen media waarmee je elk moment in de klantreis benut.

Meer mediadesign

Mediadesign

Folder
Jaarverslag
Online marketing

Brochure
Magazine
Huis-aan-huis verspreiden

Jubileumuitgave
Promotioneel drukwerk
Website

Drukwerk
Online publicaties

Flyer
Webdesign

Communicatiemanagement

Zoek je vanaf dag één extra brandstof om jouw communicatie en marketing te verbeteren? Dat is precies wat we met ons team beloven. Nieuwsgierig en analytisch verkennen we jouw organisatie en ambities. Daarop volgt ons communicatieadvies, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Met oog voor prestaties en details werken we ons advies uit tot een effectief communicatieplan.

Meer communicatie 

Communicatiemanagement

Communicatieteam
Social media strategie
Social media advertising

Communicatie-medewerker
Social media onderhoud

Vacature voor…
Content strategie

Online marketing
Interne communicatie

Online advertising
Arbeidsmarkt-communicatie

Online

In zoekmachines de gewenste bezoekers vangen en deze doelgroep leiden tot de gewenste actie. Dat is wat een optimaal webdesign voor je doet.

Wat moet jouw doelgroep online doen? Een demo aanvragen, contact opnemen of iets kopen? Met de juiste prikkels sturen we hierop aan. Webdesign start met ambities. Na het ontwerp van het prototype en het vullen van de webcontent volgen techniek en oplevering. Rendement van deze investering stel je zeker met continu verbeteren en online advertising.

Meer online

Online

Online
User Interface design

User Experience design
Interactief ontwerp

Online marketing

Social media strategie

Webdesign

Een open blik, een goed gesprek


Wil je vernieuwen, verbeteren en vooruitkijken? Neem contact met ons op! Met veel plezier en enthousiasme gaan we voor je aan de slag. We beginnen met een open blik en een goed gesprek. Want alleen zo kom je tot nieuwe ideeën. Bel voor een afspraak of vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contact

Je vindt ons hier

Openingstijden: elke werkdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

info@puuridee.nl
Hoogveen 3-5
9501 XK Stadskanaal