Direct naar de inhoud.
Anco Anco

Anco Art director

Op zoek naar een art director met skills, lef en innovatiedrang? Dan ben je bij Anco aan het juiste adres! "Na de academie in Amsterdam heb ik ervoor gekozen om terug te keren naar het noorden en met veel enthousiasme designs te maken die een toegevoegde waarde hebben en mensen activeren. Veel reclamecampagnes voelen namelijk bijvoorbeeld echt als reclame aan en daar zit niemand op te wachten. Bij Puuridee kijken we veel verder dan dat en staat een duidelijke strategie aan de basis. Deze strategie tover ik graag om tot een geslaagd concept".

Art director met skills
Leukste werkzaamheden vindt Anco het omtoveren van een strategisch plan tot een goed concept, waarmee je de klant verrast en de doelgroep raakt. 

 "Advertising without an idea is just information." - John Hegarty

Anco

Wist-je-datjes

Het ‘over mij’ gedeelte houdt Anco graag kort, het is natuurlijk veel leuker om elkaar te leren kennen met een goede kop koffie! “Mijn naam is Anco, Knoalster, art director van dit mooie team en een totale vakidioot”. Hij is een wandelend reclameboek zeg maar. Hij gelooft niet alleen in het sterker maken van bedrijven/producten, maar hij wil mensen bewegen door het creëren van verhalen en creativiteit. Op vakantie maakt hij meer dan 2000 foto’s. Hij is dol op koken (combineert recepten met elkaar) en een fanatieke mountainbiker. In de zomer gaat hij graag naar festivals, want hij houdt van muziek. En ook niet onbelangrijk: één van zijn favoriete televisieseries is Sons of Anarchy!

Legoblokje
Adelaar
Koffieleut, zwart
Tiramisu
Fitness
Mountainbiken en motoren