Direct naar de inhoud.
Yvonne Yvonne

Yvonne Grafisch vormgever

Yvonne noemt zichzelf een trots teamlid van de studio. In haar functie als grafisch vormgever voert ze verschillende werkzaamheden uit. Juist de afwisseling tussen de werkzaamheden vindt ze fantastisch! Een dag is nooit dezelfde. "Soms werk ik een dag aan het ontwerp van een website, ontwerp ik een logo met bijbehorende huisstijl of ben ik bezig om de social media posts voor klanten vorm te geven. Daarnaast pak ik de socials van Puuridee op, wat ik erg leuk vind om te doen! Van mijn collega’s krijg ik te horen dat ik een scherpe blik heb als het gaat om het controleren van drukwerk."

Ux-design en social media
Met haar creatieve insteek brengt ze communicatiemiddelen naar een hoger niveau. Door middel van schetsen slaat ze een leuke nieuwe weg in. Haar specialisaties zijn UX-design en social media. Binnen deze specialisaties ligt de kracht van Yvonne in het samenwerken met haar team, want alleen samen bereik je het beste.

"Creativiteit kent geen tijd. Inspiratie krijg ik meestal in het weekend. Zoek je een leuk idee? Kijk dan om je heen."

Yvonne

Wist-je-datjes

In haar vrije tijd is ze graag sportief bezig. Ze doet aan fitness, skeeleren en aan hardlopen. Daarnaast houdt ze van een goede serie en leest ze Psychologie Magazine. Lekker koken of uit eten staat ook hoog op haar prioriteitenlijstje. Ook vindt ze het leuk om met creatieve cadeaus aan te komen als er een baby geboren is (die maakt ze dan natuurlijk helemaal zelf).

Cappuccino
Fitnessen/Wandelen
Puzzelen
Hamster
Curaçao
Maatje klein