Direct naar de inhoud.
Kirstin Kirstin

Kirstin Strateeg en eigenaar

Het begon ooit met een advies aan haar stagebedrijf. Nu realiseert een heel team dagelijks de mooiste projecten. Trotse eigenaar van het mooie communicatiebureau Puuridee in Stadskanaal, Kirstin, stelt zich aan je voor!

Twee stappen vooruit
De meerwaarde van Puuridee ligt in ons creatieve talent in combinatie met ons strategisch inzicht en organisatievermogen. “Met deze combinatie kunnen we voor de klant mee én vooruit denken. Het resultaat dat we met denkwerk, creatie en organisatie neerzetten maakt me trots; dat ons werk de opdrachtgever heeft geholpen bij het bereiken van zijn of haar ambities”.

“Als het moeilijk is, maak het niet nog moeilijker.”

Wist-je-datjes

Kirstin

Een boekentip nodig? Dan ben je bij Kirstin aan het juiste adres! Ze houdt namelijk enorm van lezen; taal is zeg maar echt haar ding. “Favoriete boeken te over; van De Meeste Mensen Deugen tot Hotel Europa, en van Sapiens tot De Ontdekking van de Hemel.” Met mooi weer kun je Kirstin vinden tussen de planten en bloemen in haar tuin. “In de tuin is mijn hoofd leeg; heerlijk om bezig te zijn met een overzichtelijke klus en aan het einde van de dag te genieten van het resultaat.” Verder zit er ook een chefkok in Kirstin verstopt. “Nou ja, om daarna gezellig samen aan tafel te kunnen; snel iets lekkers op tafel zetten is de noodzakelijke voorbereiding.”

Koffie; probeert af te kicken
Queen & Dire Straits
Wandelen in de bergen
Gezond eten
Frankrijk
Taal: helemaal haar ding!

De klant als expert, Kirstin als specialist

Als oprichter van Puuridee is Kirstin nog dagelijks strategisch, creatief en organisatorisch betrokken bij opdrachtgevers. “Het is super om mee denken en steeds weer op zoek te gaan naar vernieuwing!” Of het nu gaat om een business plan, een folder, een website of het verbeteren van de interne communicatie. Dat brengt enorm veel diversiteit met zich mee; in opdrachten én opdrachtgevers. “De opdrachtgever is een expert in zijn vakgebied. Zo ontdekken wij elke keer weer een nieuwe wereld.”

Kirstin is altijd op zoek naar kansen en de beste aanpak om van een idee een geslaagde missie te maken. Nieuw terrein verkennen blijft daarbij boeiend: vanuit verwondering vragen stellen om samen nieuwe perspectieven te verkennen. Een goed gesprek is aan Kirstin dan ook wel besteed. Ze is een prettige en deskundige gesprekspartner die vlot de kern te pakken heeft. Ze benadert haar klanten door zich allereerst te verdiepen in de organisatie en creëert een duidelijk strategische visie. Kirstin denkt positief en constructief mee over gewenste veranderingen in de organisatie.

De kracht van Kirstin? Dat ze juist ánderen in hun kracht zet! Kirstin is een ster in het benadrukken van andermans positieve punten en het geven van positieve feedback. Nooit gericht op eigen overwinning, maar altijd met het oog op het team en de klant. Loopt het allemaal anders dan gepland? Geen probleem! Kirstin schakelt snel en met haar enthousiaste en slagvaardige manier van aanpakken stuurt ze het team en de klant goed aan.

We vroegen haar wat ze het leukste project vond om aan te werken bij Puuridee. “Poeh dat is een lastige! Een MKB-ondernemer helpen groeien door zijn fantastische werk het juiste podium te geven is heel leuk. Wat ook fantastisch was, is de Drenthe-Geeft-Door-campagne om inwoners van Drenthe te motiveren afval te scheiden. Maar ik vind het ook geweldig om te zien hoe we samen Puuridee ontwikkelen!”.