Direct naar de inhoud.
Kirstin Kirstin

Kirstin Eigenaar

Het begon ooit met een advies aan haar stagebedrijf. Nu realiseert een heel team dagelijks de mooiste projecten. Trotse eigenaar van het mooie communicatiebureau Puuridee in Stadskanaal, Kirstin, stelt zich aan je voor!

Twee stappen vooruit
De meerwaarde van Puuridee ligt in ons creatieve talent in combinatie met ons strategisch inzicht en organisatievermogen. “Met deze combinatie kunnen we voor de klant mee én vooruit denken. Het resultaat dat we met denkwerk, creatie en organisatie neerzetten maakt me trots; dat ons werk de opdrachtgever heeft geholpen bij het bereiken van zijn of haar ambities”.

“Als het moeilijk is, maak het niet nog moeilijker.”

Kirstin

Wist-je-datjes

Een boekentip nodig? Dan ben je bij Kirstin aan het juiste adres! Ze houdt namelijk enorm van lezen; taal is zeg maar echt haar ding. “Favoriete boeken te over; van De Meeste Mensen Deugen tot Hotel Europa, en van Sapiens tot De Ontdekking van de Hemel.” Met mooi weer kun je Kirstin vinden tussen de planten en bloemen in haar tuin. “In de tuin is mijn hoofd leeg; heerlijk om bezig te zijn met een overzichtelijke klus en aan het einde van de dag te genieten van het resultaat.” Verder zit er ook een chefkok in Kirstin verstopt. “Nou ja, om daarna gezellig samen aan tafel te kunnen; snel iets lekkers op tafel zetten is de noodzakelijke voorbereiding.”

Koffie; probeert af te kicken
Queen & Dire Straits
Wandelen in de bergen
Gezond eten
Frankrijk
Taal: helemaal haar ding!

Strategie als succesfactor

Als oprichter van Puuridee is Kirstin strategisch en creatief betrokken bij opdrachten. “Strategie is kiezen. Met de opdrachtgever en juiste expertise uit ons team bepalen we focus in positionering en actiepunten. Zo realiseren we de marketing- en communicatiedoelen van onze opdrachtgevers. De klant is daarbij expert op zijn vakgebied, wij voegen specialisten toe die gericht werken aan de uitvoering.”

Kirstin is altijd op zoek naar kansen en de beste aanpak om van een idee een geslaagde missie te maken. Nieuw terrein verkennen blijft daarbij boeiend: vanuit verwondering vragen stellen om samen nieuwe perspectieven te verkennen. Ze is een prettige en deskundige gesprekspartner die vlot de kern te pakken heeft. Kirstin denkt positief en constructief mee over het bereiken van de gewenste doelstellingen, vanaf businessplan tot marketing- en communicatiestrategie.

De kracht van Kirstin? Dat ze juist ánderen in hun kracht zet! Kirstin is een ster in het benadrukken van andermans positieve punten en het geven van positieve feedback. Nooit gericht op eigen overwinning, maar altijd met het oog op het team en de opdrachtgever. Loopt het allemaal anders dan gepland? Geen probleem! Kirstin schakelt snel en met haar enthousiaste en slagvaardige manier van aanpakken stuurt ze het team en de klant goed aan.

We vroegen haar wat ze het leukste project vond om aan te werken bij Puuridee. “Dat is een lastige vraag! Een onderneming helpen groeien door het juiste podium en publiek te vinden is sowieso leuk. Genieten van de vooruitgang waaraan we bijdragen. Wat ook fantastisch is, is een maatschappelijke campagne te ontwikkelen voor gedragsverandering. Of een proces te begeleiden en oog te hebben voor alle belanghebbenden en de informatie die zij nodig hebben. Dat is dan weer de link met onze collega’s van Puur Publiek. Samenvattend: ik vind het geweldig om te zien hoe we samen Puuridee ontwikkelen!”.