Direct naar de inhoud.
Lajenda Lajenda

Lajenda Consultant

“Met de stroom mee” leven in het hier en nu én kijken naar de toekomst. Lajenda neemt de dingen zoals ze zijn. Ze kijkt hoe zaken beter kunnen en signaleert mogelijkheden en kansen. Dat ze goed is in het bedenken van alternatieven en snel relevante patronen en problemen ziet, komt goed van pas in haar werk als consultant. Want waar het schuurt gebeuren de mooiste dingen.

Met haar openheid, positiviteit én eigenzinnigheid zorgt ze vanuit eigen kracht voor nieuwe inzichten. Met creativiteit brengt ze de dialoog tot stand en verbindt ze graag uiteenlopende uitgangspunten met elkaar om tot nieuwe inzichten te komen.

Complexe vraagstukken weet ze begrijpelijk en tastbaar te maken voor een breed publiek. Tijdens workshops en trainingen zet ze anderen in hun kracht en probeert ze nieuwe talenten te ontdekken. Zo laat ze anderen ervaren hoe ze beeld kunnen gebruiken om hun boodschap over te brengen.

Zoals Lajenda zelf zegt, zijn er oneindig veel mogelijkheden. “Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is kijken naar wat wel kan en welke (kleine) stappen je kan zetten om daar te komen.”

“De mogelijkheden zijn oneindig, kijk naar wat kan en zet de eerste stap!”

Enthousiaste procesbegeleider en crisismanager

Het publieke domein is voor Lajenda bekend terrein. Als procesbegeleider heeft ze ervaring opgedaan met verschillende strategische vraagstukken. De rol van projectleider, extern adviseur (rond thema’s als organisatieontwikkeling en communicatie), crisismanager en begeleider van participatietrajecten zijn haar ook niet vreemd. Een uitstekende aanvulling binnen het team.