Direct naar de inhoud.
Melanie Melanie

Melanie Communicatieadviseur

Persoonlijk contact en heldere communicatie kenmerken het werk van Melanie. Ze bewaakt graag de voortgang van de lopende projecten en houdt hierbij altijd het doel én de klant in gedachten.

"Het leukste aan mijn werk vind ik de verschillende projecten voor verschillende opdrachtgevers. Door deze afwisseling is geen dag hetzelfde!"

Melanie

Wist-je-datjes

Melanie wordt blij van buiten zijn! Dat blijkt uit haar favoriete bezigheden. Ze is fanatiek met hardlopen. In de zomer stapt ze graag op haar gravelbike om Groningen en Drenthe te verkennen. Ook staat sinds vorig jaar een SUP in de garage. De bergen van Noord-Italië zijn haar favoriete vakantiebestemming. Tijdens de zomer voor het fietsen en ’s winters voor urenlange skitochten. Naast al het sportieve pakt ze haar rustmomentjes graag met een boek of kletst ze graag bij met vriendinnen.

Zwarte koffie
Hardlopen en skiën
Aardbeien
Swiep
Buiten zijn
80's muziek

Gerealiseerde projecten

Een jaar Communicatieadviseur bij Puuridee

En dan ‘ben’ je alweer een jaar communicatieadviseur bij Puuridee. En wat heb ik het naar mij zin! Maar wat doe ik dan eigenlijk zo al de hele dag? En wat maakt dit werk voor mij leuk? Een mooi moment om dit eens op een rij te zetten…

Bekijk project