Direct naar de inhoud.
Marijke Marijke

Marijke Communicatiemedewerker

Ideeën visualiseren en omzetten naar concrete voorbeelden; dat is kenmerkend voor de wijze waarop Marijke te werk gaat. Als communicatiemedewerker ondersteunt ze haar collega’s op verschillende manieren. Zo haalt ze informatie op, die ze omzet naar sociale media-, website- en nieuwsberichten.

Ideeën vertalen
Haar uitgebreide takenpakket bestaat onder andere uit het opstellen van een contentkalender, de uitwerking van rapportages of het meedenken tijdens strategiesessies met klanten. Denk dan bijvoorbeeld aan het omzetten van een strategische briefing naar concrete ideeën. Doordat ze de juiste vertaalslag weet te maken, vormt ze een belangrijke schakel in het team van Puuridee.

Wie niet waagt, wie niet wint.

Marijke

Wist-je-datjes

Elke autorit van Marijke voelt als een nieuw avontuur, vanwege haar uitzonderlijke talent voor slechte navigatie. In haar vrije tijd zoekt ze naar nieuwe vakantiebestemmingen om te ontdekken. Wat dat betreft heeft ze wel een ultieme favoriet: Londen. De teller met bezoekjes aan de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk staat inmiddels op 15! Nieuwe gerechten die ze in het buitenland ontdekt, maakt ze thuis graag na in de keuken. Al vindt ze zelf dat het dan altijd anders smaakt. Een goede reden dus om weer terug te keren naar de betreffende bestemming!

Londen
Musicals
Stuurt én ontvangt kerstkaarten van Buckingham Palace
Zonder navigatie kom ik nergens
Hapjes & drankjes
Pasta met heel veel kaas