Direct naar de inhoud.
Gert Gert

Gert Senior consultant

In nauwe samenwerking en onder één dak, dat is de manier waarop we ons richten op lokale, regionale en zelfs landelijke overheidsorganisaties en allerlei publieke samenwerkingsverbanden. Als senior consultant voelt Gert zich dan ook als een vis in het water.

Als communicatiestrateeg en mediatrainer werkt Gert met teams en individuen van uiteenlopende organisaties zoals provincies, gemeenten, bedrijven (waaronder de Gasunie), branche- en belangenorganisaties, verenigingen en nog veel meer. Ook wordt hij regelmatig door lokale, regionale en soms landelijke opdrachtgevers ingezet als dagvoorzitter, presentator en (interim) consultant.

"Elke dag is er weer een wereld te winnen."

Trainer persoonlijke communicatiekracht

Dat Gert veel ervaring heeft in de communicatiebranche, maak zijn achtergrond wel duidelijk. Hij was op verschillende manieren werkzaam in de media (voor regionale kranten, vakbladen, radio en televisie), heeft gewerkt als zelfstandig ondernemer (als adviseur, dagvoorzitter en mediatrainer), heeft veel ervaring als extern adviseur (voor overheden en bedrijven), strategisch adviseur en is een betrouwbare sparringpartner (voor beslissers, beleidsmakers en andere betrokkenen).

In zijn trainingen richt hij zich op het verbeteren van bewustwording met direct toepasbare technieken en kijkt hij samen met de deelnemers naar de mogelijkheden om effectief om te gaan met (sociale) media. Vaak heeft dat zichtbare verbetering en optimalisatie van de bedrijfsvoering, berichtgeving, dienstverlening, presentaties en dialogen met relevante stakeholders tot gevolg. Kortom, Gert zorgt ervoor dat je de kracht van jouw communicatie optimaal kunt benutten.

Pure talentenontdekker en talentenbegeleider

Hij heeft een schat aan kennis en ervaring opgebouwd en benut dit optimaal. Gert kent de ‘wereld van overheid, onderwijs en ondernemers’ van binnen en buiten. In verschillende rollen is hij inzetbaar. Gert staat bekend als een bevlogen en ondernemende professional, een natuurlijke netwerker en een pure talentontdekker en talentbegeleider.