Direct naar de inhoud.
Nick Nick

Nick Copywriter

In het team van Puuridee is Nick de man van taal. Door zijn rol als copywriter lopen zijn werkzaamheden als een rode draad dwars door veel opdrachten. Hij krijgt energie van contact met de klant, ontdekken wat de vraag achter de vraag is en het bedenken van scherpe teksten.

Verhalenverteller
Nick staat graag klaar voor klant en collega. Om het echte verhaal te vertellen en een pakkende boodschap op papier te zetten. Zijn werk loopt uiteen van werksessies met klanten tot het neerpennen van artikelen en het redigeren van teksten tot afstemming van klantwensen.

Als een spons neemt hij alle informatie die hij ontvangt in zich op en weet dan met gemak een goed verhaal op papier te zetten. Vraagt iemand of hij mee wil kijken? Dan geeft hij met plezier de nodige tekstuele voorlichting.

“Een goed verhaal ontstaat uit sterke vormgeving en taal.”

Nick

Wist-je-datjes

Naast zijn werk op het taaldepartement, is Nick gek op lezen en muziek luisteren. Hoort hij een mooie regel in een songtekst of leest hij een strakke zin? Dan kan zijn dag al niet meer stuk. Hij is graag buiten in de tuin in de weer en houdt van klussen. In de keuken is Nick ook in zijn sas. Een hele dag koken voor een maaltijd die binnen een half uur verorberd is, vindt hij geweldig. Wil je Nick in het wild spotten? Grote kans dat je hem tegen het lijf loopt in de Drentse bossen als hij een wandeling aan het maken is!

Star Wars
Lezen
Barbecue
Ameland
Borrelen
Rock, klassiek en nederhop