Direct naar de inhoud.
Armand Armand

Armand Strateeg en marketingadviseur

Als strateeg en marketingadviseur gaat Armand op zoek naar de beste marketingstrategie en communicatie. Dat hij daarbij altijd de doelstellingen en de strategie van de klant voor ogen houdt, is voor hem niet meer dan logisch.

Veelzijdige gesprekspartner
Wat het werk voor Armand zo leuk maakt? Dat hij de ene dag tijdens een werksessie meedenkt over een huisstijl of website en zich de andere dag volledig op een campagne voor sociale media kan storten. Kortom, hij is een gesprekspartner voor elk aspect van marketing.

Dat marketing constant verandert, houdt Armand niet tegen. Hij probeert dan ook op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Van AI tot Google Performance Max-campagnes en E-commerce tot leadgeneratie; hij doet er alles aan om zo goed mogelijk te adviseren. Kent hij iets nog niet? Dan duikt hij er volledig in!

“Mensen doen zaken met mensen.”

Armand

Wist-je-datjes

Zijn eerste auto heeft Armand nog steeds: een Peugeot 106, waar niets meer standaard aan is. Hij noemt het zijn ‘projectauto’. Al ligt het voertuig wel te vaak en te lang uit elkaar omdat hij dan weer iets nieuws heeft bedacht om aan te knutselen. Als de auto wel rijdt, laat Armand het ook aan iedereen zien. Dan gaat hij zelfs naar shows door heel het land, samen met een autoclub. Zijn hobby auto’s detailen/poetsen is daar ook uit ontstaan. Dat is inmiddels zo uit de hand gelopen dat hij zelfs een eigen webshop in auto detailing producten heeft.

Cappuccino!
Auto’s
Witte bonen in tomatensaus
FC Groningen
Marvel & DC series
Vakantie in eigen land