Direct naar de inhoud.
Kim Kim

Kim Communicatiemedewerker

Een enthousiasteling, die altijd hard werkt en geen uitdaging uit de weg gaat; dat is Kim. Deze communicatiemedewerker deelt graag haar ideeën en is vooral in de weer met de marketing en communicatie van klanten én die van Puuridee.

Multi-inzetbaar

Kim heeft een veelzijdige job, met uiteenlopende werkzaamheden. Zo maakt ze bijvoorbeeld berichten voor klanten om op sociale media te plaatsen, schrijft ze blogs en zorgt ze voor de rapportages van werksessies die met klanten gehouden worden. Ze spot snel kansen en is ook nog eens uiterst zorgvuldig. Multi-inzetbaar noemen we dat!

"Het pad van creativiteit is niet recht. Neem die afslagen en zijwegen!"

Kim

Wist-je-datjes

Alle plankjes in de kamer van Kim staan vol met boeken, vooral Engelstalig. We mogen haar met recht een boekenwurm noemen. Naast lezen houdt ze ook van schrijven. Vooral van gedichten. Naast haar baan is ze vaak in de natuur te vinden tijdens een wandeling of om te fotograferen. Kim houdt van hiken en kamperen en als fanatieke FC Groningen supporter staat ze bij wedstrijden regelmatig op de tribune. Haar favoriete televisieprogramma is Wie is de Mol? (waar ze zelfs boekjes van bijhoudt!) en sinds kort heeft ze een nieuwe hobby: lp’s verzamelen.

Wie is de Mol?
Boeken lezen
FC Groningen
Fitness/krachttraining
Hiken
Harry Styles en Arctic Monkeys