Direct naar de inhoud.
Monique Monique

Monique Communicatiemedewerker

Als je het aan Monique vraagt, gaat communicatie vooral over mensen. Hoe vertel je iets en begrijpt de ander dat ook? Dat is voor haar de essentie. Als communicatiemedewerker vindt ze het uitdagend om op een creatieve manier na te denken over vorm en inhoud. Of om informatie te analyseren en een strategie op maat te maken voor de opdrachtgever. Dat de ander moet begrijpen wat je te vertellen hebt, blijft wat haar betreft altijd de basis.

Bijdragen aan unieke creaties
De vertaalslag maken tussen de wens van de klant en het leveren van een fraai eindproduct. Dat maakt voor Monique het werk zo leuk. Bijdragen aan een creatie waar iedereen blij van wordt. Iedere opdrachtgever is uniek en verdient het beste eindresultaat volgens haar. Dat ze met zoveel verschillende klanten werkt, maakt het dan ook extra leuk!

“Communicatie gaat vooral over mensen.”
Monique

Wist-je-datjes

Wat Monique met haar vrije tijd doet? Die besteedt ze het meest aan haar kinderen. En aan politiek. Naast haar werk levert ze namelijk als gemeenteraadslid een bijdrage aan haar directe leefomgeving.  Verder houdt Monique van wandelen. Al doet ze dat stiekem het liefste alleen wanneer het mooi weer is.  Ook is ze dol op haar katten. Dat zijn voor haar net 2 extra kindjes. Die zijn dan ook door en door verwend.

Politiek
Docu's
Wandelen
Katten
Muziek
Lezen

Variety is the spice of life

Als marketing- en communicatiebureau werken we voor veel verschillende opdrachtgevers. Van lokale bedrijven tot gemeenten en grote internationale organisaties. Het leuke is dat de inzichten van de ene branche soms op een verrassende manier toepasbaar zijn op een compleet andere branche.

De opdrachten zelf zijn verre van saai. De ene dag schrijft Monique een persbericht en werkt ze aan verschillende soorten drukwerk. De andere dag bedenkt ze content voor een nieuwe website of duikt ze in de interne communicatie. “Ik verveel me in ieder geval geen moment hier!”